Олександр Прохоров та Іраклі Макацарія поборолися за серце Анни Різатдінової, але вона обрала Даніеля Салема! (ФОТО + ВІДЕО)

Відбувся одинадцятий прямий ефір проекту «Танці з зірками». Приємним доповненням до ефіру стала поява на паркеті зірок минулих сезонів, адже темою програми було – «Повернення героїв»: Іраклі Макацарія, Мішель Андраде, Юрій Ткач, Ігор Ласточкин, Павло Вишняков і Руслан Сенічкін.

До найяскравішої та найтехнічнішої пари проекту – танцюриста і хореографа Олександра Прохорова та гімнастки Анни Різатдінової приєднався один з найгарячіших і найтехнічніших учасників минулих сезонів телеведучий, бізнесмен та все ще холостяк – Іраклі Макацарія. У відеовізитці перед танцем Іраклі заявив, що вірить саме в перемогу пари Прохоров-Різатдінова, адже вони – найталановитіші і найтехнічніші на цьому паркеті.

«Ми з Анею багато сил та енергії витрачаємо під час підготовки кожного номера. Це зовсім нелегко – знайти правильну історію, сюжет, рухи, жести, щоб здивувати і закохати наших глядачів ще більше в пару номер 12. Цього разу нам на допомогу прийшов мега талановитий чоловік – Іраклі Макацарія. Скажу чесно: не просто ділити партнерку з таким харизматичним танцюристом, як Іраклі, але я впевнений, що це тільки допомогло розкрити Аню ще більш сексуальною, бажаною і ніжною» – розповів Олександр Прохоров про підготовку номера для ефіру.

Читайте также:   Жінка-натхнення: інфлюенсер і підприємець Тетяна Кодзаєва підтримала проєкт #ILOVEUKRAINE

Тріо виконало яскравий і запальний танець ча-ча-ча під хіт Shawn Mendes & Camila Cabello – «Senorita», розповівши історію про те, як два чоловіки одночасно змагаються за увагу дівчини, але вона не обирає жодного з них і йде з третім… Поява третього чоловіка стала родзинкою номера, адже їм став один із улюбленців глядачів – учасник проекту Даніель Салем.

На жаль, думка суддів і глядачів проекту в цьому ефірі розділилися. Тому, пара Прохоров-Різатдінова вперше за сезон потрапила в зону ризику та боролася за право виступити у чвертьфіналі проекту «Танці з зірками», з парою Олексія Яровенко та Олени Шоптенко. За життя пари танцювали джайв. В результаті одностайного рішення суддів після танцю за життя шоу покинула пара Яровенко-Шоптенко, а Олександр Прохоров й Анна Різатдінова продовжують боротьбу за перемогу.

Читайте также:   Розкрито подробиці про новий сіквел Бондіани «Bond 25»

«Ми запалили цей паркет в 11 прямому ефірі! На жаль, ми потрапили в номінацію і танцювали «Танець за життя», але хочу сказати, що нас це аніскільки не засмутило, а лише дало драйв ще старанніше працювати над собою, щоб остаточно підкорити глядачів! Тому всіх просимо підтримати нашу пару. Залишилося зовсім небагато до фіналу. І якщо ви вважаєте нас гідними кубка «Танці з зірками-2019», то відправляйте свої СМС за нас. Це обов’язково допоможе нам пройти в наступні ефіри і в фінал!» – закликав голосувати танцюрист Олександр Прохоров.

Уже цієї неділі відбудеться чвертьфінал «Танці з зірками». Головне – щоб глядачі у неділю, о 21:00 увімкнули канал 1+1 та були готові голосувати за улюблену пару!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 982

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *