Мадонна запропонувала Меган Маркл і принцу Гаррі оселитися в своїх апартаментах в Нью-Йорку

Співачка звернулася до герцогів зі словами: Не їдьте в Канаду, там нудно

Про переїзд Меган Маркл і принца Гаррі в Канаду говорить весь світ. Багато артистів підтримали подружжя в тому, що вони хочуть жити звичайним і фінансово незалежним від королівської сім’ї життям. З цього приводу висловилася й американська співачка Мадонна. Вона звернулася до герцогів Сасакських з пропозицією орендувати у неї квартиру в Нью-Йорку.

61-річна виконавиця опублікувала у своєму Інстаграм відео, де вона сидить перед дзеркалом, готується до виступу й розповідає про свої апартаменти в одному з найбільших міст США.

– У цій квартирі дві кімнати, а з неймовірного балкона відкривається приголомшливий вид на Манхеттен. Букінгемський палац навіть поруч не стояв! Не їдьте в Канаду, там нудно, – звернулася до пари співачка.

Читайте также:   Дженніфер Еністон і Адам Сендлер порадували шанувальників сумісними фото

Меган Маркл і принц Гаррі разом з однорічним сином Арчі живуть в орендованому особняку в Ванкувері, який подружжю рекомендували продюсер Девід Фостер і його дружина Кетрін МакФі, шкільна подруга герцогині. З чуток, будинок належить канадському мільярдерові Френку Джустра, однак він заперечує цю інформацію.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *