Дмитро Комаров потайки одружився в Ієрусалимі

Мандрівник Дмитро Комаров довгий час приховував своє особисте життя. У соцмережах Дмитра тисячі прихильниць постійно питали ведучого програми “Світ Навиворіт” про те, чому він усе ніяк не одружиться і навіть пропонували свої кандидатури.

Але у суботу, 15 червня Діма приголомшив усіх новиною — він одружився зі своєю партнеркою по «Танцям з зірками» Олександрою Кучеренко. До речі, мандрівник додав, що він з Сашею перебували в стосунках ще до проекту. За словами Комарова, його знайомство з Сашею відбулося на конкурсі «Міс Україна 2016», де вона перемогла, а він був в журі.

Офіційне оформлення відносин було таємним і навіть на вінчання в православному храмі Єрусалиму пара летіла на різних місцях в одному літаку, щоб ніхто нічого не запідозрив.

Відносини тривають вже більше двох років, а одразу після весілля пара з’їхалась і стала жити разом. Весь цей час подружжя приховувало від усіх свої стосунки так майстерно, що ніхто нічого не запідозрив.

Розписалися вони таємно удвох, вінчалися в православному храмі Єрусалиму. А летіли до святих місць на одному літаку, але на раізних місцях.

Медовий місяць у новоспеченої сім’ї вже був, його провели на Мальдівах.

Тепер в планах – як мінімум троє дітей.

Читайте также:   Меган Маркл і принцу Гаррі знадобиться понад десять років, щоб виплатити борг Великобританії

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *