Меланія Трамп в сукні від Prada, а Сара Нетаньяху – у Василькові ансамблі: дружини політиків зустрілися в Білому домі

Дами вибрали наряди в кольорі прапора Ізраїлю

Перша леді США Меланія Трамп зустрілася з дружиною прем’єр-міністра Ізраїлю Сарою Нетаньяху. Дами супроводжували чоловіків на зустрічі в Білому домі 15 вересня. Обидві вибрали наряди в кольорі прапора Ізраїлю, де білий колір символізує чистоту, а сині смуги – небо і море.

Меланія одягла синє плаття міді з білим візерунком від Prada за 3,700 доларів. 50-річна перша леді доповнила образ білими човниками. Трамп вибрала звичний для себе макіяж: акуратний смокі-айс і рожеву помаду.

61-річна Сара вважала за краще мереживний ансамбль василькового відтінку (плаття і літнє пальто) з блискучою обробкою. Нетаньяху доповнила образ тілесними човниками і бежевим клатчем, і заколола волосся ззаду.

Читайте также:   Іран збирається відключитися від інтернету і перейти на інтранет

74-річний Дональд Трамп і 70-річний Біньямін Нетаньяху вибрали темно-сині костюми, які гармонійно відтіняли сукні їхніх дружин. У Трампа були синьо-червона краватка і біла сорочка (синій, червоний і білий – три кольори прапора США). Нетаньяху був одягнений у яскраво-синю краватку.

Меланія Трамп з посмішкою привітала подружжя Нетаньяху на Північній галявині Білого дому. Вони позували для протокольних фотографій, а потім вирушили в Овальний кабінет для бесіди. Трамп і Нетаньяху сиділи пліч-о-пліч в кріслах, а їхні дружини – навпроти одна одної на диванах.

Старша дочка президента Іванка Трамп і її чоловік Джаред Кушнер, які обіймають посади старших радників в Білому домі, були присутні під час розмови.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *