Samsung Electronics призначила нового президента мобільного підрозділу – наймолодшого за всю історію

Рада директорів компанії Samsung Electronics затвердила призначення на посаду нового президента мобільного підрозділу 52-річного Ро Тхе Муна, який виявився наймолодшим президентом в Samsung. Один із засновників південнокорейського гіганта Дон-Джин Кох, який обіймав посаду президента мобільного підрозділу до призначення Ро Тхе Муна, візьме на себе керівництво підрозділом Samsung з інформаційної технології та мобільного зв’язку, яке курує як мобільні пристрої, так і мережеве обладнання.

До призначення на посаду президента мобільного підрозділу Ро Тхе Мун керував розробкою лінійки пристроїв Galaxy. Ці перестановки повинні були відбутися ще в минулому році, але були відкладені через низку судових справ за участю вищих керівників Samsung. По суті, це чисто формальні зміни: Дон-Джин Кох залишається головним, а Ро Тхе Мун тепер офіційно стає його правою рукою.

Читайте также:   У 3 зміни і без вихідних: заводи Sony з випуску сенсорів зображення для камер смартфонів не справляються з попитом

Bloomberg характеризує Ро Тхе Муна як «головастого інженера», який «дуже допитливий, коли справа стосується можливостей телефонів».

Як зазначає Reuters, Ро приєднався до Samsung в 1997 році і був головним в команді, що займалася дослідженнями та розробками лінійки пристроїв Galaxy. Він також сприяв скороченню витрат завдяки аутсорсингу виробництва мобільних телефонів, щоб краще конкурувати з китайськими виробниками мобільних телефонів, такими як Huawei.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *