До Всесвітнього дня вітру Руслана презентувала нове музично-соціальне відео «Wind Energy. Endless» (ВІДЕО)

Амбасадор відновлюваної енергії у світі Руслана, спільно з WindEurope, до Всесвітнього дня вітру #GlobalWindDay презентувала нове музично-соціальне відео «Wind Energy. Endless», метою якого є привернення уваги спільноти до величезного потенціалу вітроенергетики.

У відео співачка Руслана енергійно танцює на величезному вітряку, а кадри змінюють один одного та демонструють силу та могутність енергії вітру.

Робота над відео тривала понад 2 місяці. Зйомки відбувалися у Каховці (Херсонська область) на території найбільшого вітропарку в Херсонській області – «Новотроїцький»  (Віндкрафт. Україна), загальна потужність якого складає 750-760 МВт.

Протягом року WindEurope разом з УВЕА планують зробити серію музичних видовищних арт-перформенсів, аби показати вітроенергетику, яка є одним з ключових відновлюваних чистих джерел Планети, популяризувати її в широких колах, зробити використання Енергії Вітру не просто новітньою технологією, але й Новою Культурою Енергії

“Це відео – know-how! Це відео-інновація! Це відео має побачити якомога більше людей у світі! Пересилайте один одному, щоб отримати енергію вітру! Ми віднайшли, як показати потенціал енергії вітру та популяризувати чисту енергію для майбутнього! Ми хочемо врятувати Планету – і знаємо відповідь! There is only one way to save the Planet! GO 100% RENEWABLE ENERGY! Wind Energy. Find It” – розповіла Руслана.

У відео використано фрагмент нової пісні «Wind Song AU», яку Руслана презентує за тиждень у Бонні на великій демонстрації, присвяченій кліматичним змінам та святкуванні першого у світі World REnew Day – День нової, відновлювальної енергії.

 

Відео Руслана «Wind Energy. Endless»

 Автор ідеї та продюсер: Руслана у співпраці з WindEurope, УВЕА та «Vindkrаft. Ukraine»

Режисер: Георгій Дергачов

Оператор камери: Сергій Князєв

Оператор дрона: Олександр Дячишин

Розробка дизайну: Євген Мальчик

Створення саундтреку: Руслана (з використанням фрагментів пісні «Wind Song AU», створеної у співавторстві з Андрієм Оніскевичем)

Звукорежисер: Олександр Ксенофонтов

Читайте также:   Мільйони постів в Instagram і Facebook видалили за порушення правил

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *