ДО ОДЕСИ ВЕЗУТЬ ВИСТАВУ, ЩО ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ

7 грудня в Одесі відбудеться прем’єра вистави «Поневолення любов’ю» за книгами української письменниці Анни Богинської

Спектакль поставлений за її бестселерами «Жити життя» і «Гріх прощення». Квитки в Києві на цю прем’єру в кінці грудня були повністю розпродані за півтора місяці.

 

Богинська – не просто модна письменниця, вона – письменник-аналітик, радіоведуча, бізнес-аналітик, що присвятила свої романи свободі від маніпуляцій. Книги, за якими поставлено спектакль «Поневолення любов’ю», прочитали сотні тисяч людей в 52 країнах світу: «Можна продати роман, але змусити прочитати його за ніч не можна. Я завжди пишу від того, що не написати неможливо. Але рішення, чи стане книга бестселером чи ні, завжди приймає читач», – зазначає Анна Богинська. Саме завдяки популярності романів автора виникла необхідність втілити сюжетні перипетії на театральній сцені.

Читайте также:   Сергій Бабкін поборов коронавірус: Виходжу з Затемнення, відкриваючись всім тілом до Сонця!

Сюжет побудований на відносинах між людьми, виході із найскладніших ситуацій і про маніпуляцію, адже XXI століття – століття відкритої інформації і загальнодоступних знань – перетворило її в повсякденну реальність: «Багато хто вчить маніпулювати, але ніхто не вчить, як захистити себе. Коли ми зустрічаємо маніпулятора, у нього на лобі не написано: «Зараз я поневолю тебе!». Незнання і злочинний оптимізм – дві головні причини, чому в світі так багато жертв психологічного насильства», – впевнена Анна Богинська. Нагадаємо, що маніпуляція – це скритий̆ псіхологічний прийом, мета якого – отримати ресурс жертви, нічого не віддаючи натомість.

Читайте также:   Майже $1 мільярд на благодійність: глава Xiaomi віддасть 2/3 свого річного прибутку

Богинська підкреслює, що поміняла уявлення про поняття «жіночий роман», а також додає, що спектакль «Поневолення любов’ю» – не просто чергова театральна постановка: «Після цієї вистави ви зміните своє життя назавжди», – запевняє письменниця. У планах на 2020 рік у автора – вихід третьої, завершальної книги трилогії, а також вихід книги «Жити життя» англійською мовою в США і Англії.

Квитки від 80 гривень на спектакль «Поневолення любов’ю» ще можна знайти тут.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *