Літній театр «Морвокзал»: грандіозний кінець сезону та майбутні плани

31 серпня Літній Театр «Морвокзал» закрив сезон – 2019. За 100 днів на майданчику було організовано 69 заходів, які відвідали 440 тисяч чоловік. Не забули і про дітей: в ігровій зоні їх, щасливими та зайнятими в іграх, нарахували за сезон близько 35 тисяч. Техніки уточнили, що використовували 60 тонн технічного обладнання, а сцена була уведена в експлуатацію понад 1000 годин і на ній виступили 610 артистів.

Підвів риску сезону сам Борис Гребенщиков — великий концерт відіграв разом з «Акваріумом» для трьох тисяч глядачів, а перед подією привітав гостей церемонії закриття: «Літній театр» Морвокзал» – це щось дуже рідне. Таке враження, що ми зараз закінчимо концерт, підемо на борт і відпливаючи.

Читайте также:   Іспанські студентки провели акцію проти жорстокого поводження Пікассо з жінками

Борис Борисович не забув і про місто, в якому все і відбувалося: «Ми дуже любимо Одесу. Спасибі, що це місто є, і є завдяки вам». Гості після цих слів довго аплодували.

А ось Максим Ткаченко, продюсер проекту, нагадав присутнім про наймасштабнішу подію сезону — перший фестиваль співачки Лайми Вайкуле в Україні – «Лайма Рандеву Одеса»: «Нам вдалося провести масштабний фестиваль «Лайма Рандеву», де за три дні виступило понад 40 виконавців з усього світу. Сумно прощатися, але в наступному сезоні буде ще краще, бо ми до нього починаємо готуватися вже зараз».

Відзначимо, що фестиваль Лайми відвідало понад 10 тисяч осіб. При цьому в другій день події трапився ураган, який «затопив» апаратуру: техніки до останнього не знали, чи вдасться відновити звук. Через це концерт затримали більш ніж на годину. Глядачі з розумінням поставилися до ситуації і каси підтвердили, що не було жодного зданого квитка. Цікаво, що критична ситуація обернулася своєрідним бонусом, адже репетицію довелося проводити в присутності повного залу.

Читайте также:   Грандіозне відкриття талант-центру "STAR TIME" в Одесі

«Я така щаслива, що цей день трапився, адже його могло і не бути» – пізніше була відвертою Вайкуле.

Завершення сезону в літньому театрі «Морвокзал» подарував глядачам і нові знання: «В курсі ви, що таке філематологія?» – запитав зі сцени публіку фронтмен групи «Акваріум» Борис Гребенщиков. На жаль, ніхто не знав назви науки про поцілунки, а артист вводить це поняття у свої пісні. Відзначимо, що на екрані весь концерт була зображена Сарасваті — богиня знання і мудрості в індуїзмі.

Нагадаємо, Літній театр «Морвокзал» відкрився в минулому році. За 45 днів роботи музичного фестивалю пройшло 34 концерти, які відвідали 100 000 гостей. У нинішньому році число днів і заходів збільшилася вдвічі, а кількість відвідувачів театру — вчетверо. У 2020 році організатори обіцяють почати сезон на початку травня, а завершити в кінці вересня, а також привезти «зірок, яких дуже довго чекають в Одесі».

Читайте также:   Нью-Йорк зажег Рождественскую ель

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *