Пак’яо VS Бронер: прогноз бою

Пак’яо VS Бронер: прогноз бою

При всій повазі до Хосе Ускатегі або Гільєрмо Рігондо, які відкрили боксерський рік на минулих вихідних, все ж першим значущим поєдинком, гідним уваги в новому році, стане зустріч Менні Пак’яо і Едріана Бронера в Лас-Вегасі в ніч з 19 на 20 січня.

Легендарний філіппінський боксер Менні Пак’яо (60-7-2, 39 КО) буде захищати пояс регулярного чемпіона світу WBA в напівсередній вазі. Минулого разу в липні Пак’яо переміг аргентинця Лукаса Матттіссе (39-5, 36 КО). Пак’яо зупинив аргентинця в 7-му раунді після того, як тричі повалив його, і ця перемога принесла Менні нинішній титул.

Після цього 40-річний філліпінец підписав контракт з Елом Хеймон і бій з Бронером стане якраз дебютним для їх співпраці.

Читайте также:   Чісора обіцяє Усику справжню бійку

29-річний Бронер (33-3-1, 24 КО) вважається чи не найбільш скандальним боксером сучасності і навіть зараз підготовку до бою йому довелося поєднувати з двома судовими справами проти нього.

Едріан не перемагав майже два роки. У липні 2017 року він програв забрався в суперлегкий вага Майки Гарсії (UD 12), а в квітні 2018 року Бронер повернувся, щоб звести внічию поєдинок проти Джессі Варгаса, якого свого часу вельми комфортно перемагав Пак’яо.

Тому головне питання перед боєм – форма Бронера, адже Пак’яо – дуже дисциплінований боксер і точно підведе себе до поєдинку правильно.

Козирями Едріана є його швидкість рук і вибухові удари, але в кращі роки у Пакьяо ці показники все одно були ліпшими, а ось на ногах навіть в свої 40 років Менні працює краще. Виходячи з цього, навіть маючи перевагу в зрості та розмаху рук, це малоймовірно, що Бронеру вдасться домогтися успіху на відстані – йому потрібен бій на ближній дистанції.

Читайте также:   The best of the best: Ліонель Мессі став найкращим гравцем року

Втім, якщо говорити про прогноз на бій, то ймовірно більш досвідчений Пакьяо все ж повинен “перебоксувати” Бронера, хоча в деяких раундах можна очікувати цікавою, конкурентної бійки.

В останніх боях філіппінець трохи відійшов від агресивного стилю боксу, намагаючись заробляти перевага в кожному окремому раунді, але іноді “зривається” і це шанс для Бронера перейти в ближній бій, щоб нехай і не виграти, але залишити про себе гарне враження.

Читайте також: СВІТОЛІНА ЗБЕРЕЖЕ СЬОМЕ МІСЦЕ В РЕЙТИНГУ WTA

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *