Чемпіони світу U-20 отримали 1 мільйон доларів призових

Для збірної України УАФ організувала “Вечір чемпіонів”

Через півроку після перемоги на молодіжному чемпіонаті світу серед команд U-20 збірна України на чолі з Олександром Петраковим отримала заслужену грошову винагороду.

На урочистому заході “Вечір чемпіонів” Українська асоціація футболу за історичне досягнення в якості преміальних вручила національній команді U-20 чек на 1 мільйон доларів. Як саме розподілять гроші між членами команди невідомо, проте передбачено, що частину цих коштів отримають і перші тренери чемпіонів.

В УАФ відзначають, це вперше в історії українського футболу, коли такі солідні преміальні збірної були виплачені з урахуванням усіх податків і зборів.

– Футбольні герої року отримали обіцяну і заслужену премію-подяку за історичне досягнення – звання чемпіонів світу! Команда Олександра Петракова отримала рекордну в історії юнацьких та молодіжних збірних країни фінансову винагороду. Щиро вдячний групі компаній Ferrexpo, завдяки якій вдалося збільшити розмір преміальних втричі від раніше запланованої суми, – розповів президент організації Андрій Павелко.

Читайте также:   Ломаченко против Ригондо: победа за украинцем

На “Вечір чемпіонів” були запрошені всі футболісти збірної України U-20, тренерський та адміністративний штаб команди, а також сім’ї і перші тренери гравців. Однак представники “Динамо” на урочистий вечір не прийшли, хоча саме гравці цього клубу на чемпіонаті світу були кістяком команди. Наставник збірної чемпіонів розповів, що його підопічні не прийшли через заборону керівництва київського клубу.

– Я дуже вдячний за таку високу оцінку нашої роботи та чемпіонського титулу, який ми подарували Україні. Я радий за хлопців, своїх помічників. На жаль, на вечір не приїхали представники київського “Динамо”. Мені важко це коментувати, але, за словами самих гравців, з якими я розмовляв, участь у вечорі їм заборонили власники клубу.

Читайте также:   Шахтар потрапив в число 32 кращих команд Ліги чемпіонів і отримає бонус від УЄФА в 21 мільйон євро

Особливо вражає ідея запрошення на “Вечір чемпіонів” перших тренерів гравців! Цей крок – подяка людям, які багато років тому заклали зерна цієї перемоги, – сказав Олександр Петраков.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *