«Загін самогубців» залишиться без Дедшота

Уїлл Сміт не братиме участь в зйомках через занадто щільний графік

Голлівудське видання Variety повідомило, що Уїлл Сміт не з’явиться в прийдешньому сіквелі фільму Suicide Squad/«Загін самогубців». Навряд чи творці картини стануть шукати йому заміну, так що вже зараз можна з упевненістю заявити, що персонаж актора Deadshot/Дедшот не братиме участі в продовженні пригод «негативних супергероїв, які творять добро з-під палки».

Відзначимо, що Уїлл Сміт був найпопулярнішою (і, мабуть, найбільш високооплачуваною) зіркою першої частини франшизи. Відповідно, продюсери картини напевно доклали максимум зусиль для того, щоб утримати актора в серії. Офіційних коментарів студія Warner Bros. і представники актора поки не давали, проте за чутками головною причиною став надмірно щільний знімальний графік актора.

Читайте также:   Киев на пороге модернизации

Крім Уілла Сміта (Дедшот) в першому фільмі серії також знялися Джаред Лето (Джокер), Марго Роббі (Харлі Квінн), Джей Ернандес (Ель Діабло), Джай Кортні (Капітан Бумеранг), Кара Делевінь (Чародійка), Юель Кіннаман (Рик Прапор ), Віола Девіс (Аманда Уоллер), Адевале Акіннуойе-Агбадже (Вбивця Крок) та інші.

Нагадаємо, що для роботи над фільмом Suicide Squad 2 / «Загін самогубців 2» студія Warner Bros. запросила Джеймса Ганна, звільненого до цього компанією Disney з поста режисера третьої частини «Вартових Галактики». Джеймс уже підготував сценарій і швидше за все займе крісло режисера продовження серії про супергероїв DC, зйомки повинні початися восени поточного року, прем’єра призначена на 6 серпня 2021 року.

Читайте также:   Водохресні морози прийдуть у лютому

Читайте також: ЛЕДІ ГАГА З’ЯВИЛАСЯ НА “ОСКАРІ” В ЛЕГЕНДАРНОМУ КОЛЬЄ TIFFANY

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 408

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *