Що дивитися в цьому сезоні: 5 модних фільмів і серіалів

5 модних фільмів і серіалів

Дивимося на вихідних фільми про моду:

«Російські канікули»

Російські канікули

У восьмисерійному фільмі супермодель Наталія Водянова з дітьми – Лукасом, Невою і Віктором – подорожує по Росії і відкриває для них свою батьківщину. Шоураннер проекту – Михайло Зигарь, співпродюсер – Нателла Крапівіна, відома тим, що зробила «Орел і решка» – найпопулярніше російське тревел-шоу. Поїздка зiрки стартує з Сочі, де герої вчаться керлінгу, відвідують місцевий розплідник бездомних собак і дачу Сталіна. У наступних серіях сім’я вирушить до Північної Осетії, Карелію, Мурманську і Адигеї. Головна інтрига: полюблять чи Лукас, Нева і Віктор Росію так, як любить свою батьківщину їх мама?

«Холстон»

Холстон

Новий проект Райана Мерфі присвячений Рою Холстон – дико популярному дизайнеру 1970-х, який одягав Лайзу Міннеллі, Бьянку Джаггер і інших головних зірок того часу. Холстон швидко і сам став зіркою: на вечірках «Студії 54» він був одним з найбажаніших гостей, та й за межами Америки за ним теж з цікавістю стежили – особливо після тріумфу в «Битві за Версаль». Стрімко отримавши успіх, популярність і гроші, Холстон так само швидко втратив все, включаючи право використовувати власне ім’я. У міні-серіалі про яскравого життя дизайнера в 1970-х головна дісталася Юену Макгрегору. Лайзу Міннеллі, близьку подругу Холстона, грає актриса Кріста Родрігес.

Читайте также:   В Австралії розводити пари буде штучний інтелект

«Історії, які ми носимо»

Історії, які ми носимо

Шовкові краватки, врятовані із зруйнованого після урагану «Сенді» сімейного будинку. Черевики, в яких людина пережила авіакатастрофу. Університетська толстовка, яку одному з героїв нарешті дозволили взяти з собою в космос. Документальний проект Netflix присвячений одягу і пов’язаний з ним зворушливим історіям з життя різних людей. Одним конкретний предмет одягу допоміг знайти себе, іншим – зберегти пам’ять про минуло. Терапевтичні історії можна слухати врозкид і фоном під час весняного прибирання гардероба.

«Маша»

Маша

Ця робота стала кращим дебютом на торішньому «Кінотаврі». Це історія дорослішання дівчинки Маші з провінційного російського міста. Дія відбувається в 1990-х з усіма прикметами епохи: кіосками, бандитами, килимом на стінах, спортивними костюмами і товстими ланцюгами. Художником з костюмів «Маші» стала дизайнер і стиліст Анна Чистова. Крім типово бандитських образів тут прекрасно промальований мінімалізм 1990-х – його втілює мама Маші, яка носить шовкові сорочки, чоловічі сорочки, бежевий плащ і лаконічні сережки з перлами. Червона сукня, за словами дизайнера, покликане підкреслити трагічність фіналу. Не вважайте за спойлер.

Читайте также:   Ілон Маск пожертвував $ 1 млн на посадку мільйона дерев

«Магазинні злодюжки усього світу»

Магазинні злодюжки усього світу

Якщо хочете поринути в молодіжну моду 1980-х – познайомтеся з режисерською роботою Стівена Кіжака. У фільмі одні герої копіюють стиль Мадонни, інші – Девіда Боуї, для третіх дороговказною зіркою стають The Smith. До слова, стрічка отримала свою назву на честь пісні цієї культової британської групи – «Shoplifters of the World». Сюжет заснований на реальних подіях: в 1987 році фанат The Smith був так засмучений новиною про розпад улюбленої групи, що поїхав на радіостанцію з зарядженим пістолетом і змусив діджея під дулом пістолета ставити платівки The Smith всю ніч без перерви.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2268

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *