XI Міжнародна премія за заслуги та досягнення у спорті «Золотий Мангуст»

29 серпня у готелі Бристоль о 12:00 відбудеться прес-конференція присвячена довгоочікуваній події у спортивному світі – XI Міжнародній премії за заслуги та досягнення у спорті «Золотий Мангуст».

Основними цілями і завданнями премії є:

визнання кращих спортсменів, підняття спортивного духу в суспільстві;

популяризація масового, доступного для всіх спорту, здорового способу життя, відродження кращих традицій спорту;

зміцнення та розвиток міжнародних зв’язків.

Цей «спортивний Оскар» не має аналогів на всьому пострадянському просторі! За час існування премії, на протязі 10 років, удостоєні нагород понад 200 провідних спортсменів України та зарубіжжя, тренерів, меценатів, політиків і державних діячів, діячів мистецтва, які сприяють розвитку масового спорту. Щороку премія проходить під девізом: «Спорт – посол миру». У 2012 році вона отримала статус міжнародної.

У 2019 році номінантами «Золотого Мангусту» стане 21 видатний діяч спорту. Лауреатів Міжнародної премії на офіційній церемонії, яка відбудеться в Одеському державному академічному театрі опери та балету, нагородять спеціальними орденами, виготовленими із чистого золота, а також золотими орденами «Дружби Народів» інкрустованими діамантами.

Неофіційна частина вечора пройде в розважальному комплексі «Ібіца». Де для гостей заходу виступлять діджеї і артисти світового масштабу.

З кожним роком географія премії розширюється, зростає кількість друзів «Золотого Мангуста» по всьому світу. Захід збирає до півтори тисячі почесних гостей щорічно, що є найкращим показником зростаючого авторитету «спортивного Оскара» та підвищення престижу нашого міста і країни.

Засновник Міжнародної спортивної премії «Золотий Мангуст» – ГО «Мангуст». Головою громадської організації є Магомед Магдієв – Президент Національної Федерації грепплінгу України, Президент Всеукраїнської Федерації пляжної боротьби, Заслужений тренер України, Президент спортивного клубу «Мангуст».

Контактний телефон для ЗМІ:

Наталія Андріяш – прес-секретар: +38 073 707 23 23

Читайте также:   Легкоатлетка Ярослава Магучіх побила національний рекорд і показала третій результат в історії

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *