Virgin Galactic почала готувати туристів до космічної подорожі

Virgin Galactic, приватна космічна компанія, що належить британському мільярдерові Річарду Бренсону, запустила програму підготовки майбутніх туристів до польоту на космоплані VSS Unity.

Курс під назвою Astronaut Readiness Program належить пройти всім пасажирам Virgin Galactic, перш ніж їм буде дозволено піднятися на борт корабля для суборбітального польоту. Вчителі — співробітники компанії, в тому числі головний інструктор астронавтів Бет Мозес і головний пілот Дейв Макай. Відзначимо, що і Макай, і Мозес були на борту VSS Unity, коли він піднявся на висоту 90 км в лютому, так що вони можуть поділитися власним досвідом. Крім цього, Мозес розповість туристам, як поводитися під час польоту.

Читайте также:   Про любов і життя птаха Фенікса - "НЕБО" Марини Одольської! Прем'єра! (АУДІО)

Партнер підприємства Бренсона в цьому проекті, компанія Under Armour, не тільки надала одяг для космонавтів, а й розробила для них програму харчування і фізичної підготовки. Крім того, Virgin Galactic найняла команду медиків, завдання яких полягає в тому, щоб обстежити та проконсультувати кожного пасажира: хоча туристам необов’язково відповідати суворим вимогами, які пред’являють до космонавтів, забезпечити їм медичний нагляд компанія зобов’язана.

На даний момент курс навчання проходить перша «партія» майбутніх космічних туристів, що складається з тих, хто одними з перших придбав квиток на політ на VSS Unity. Очікується, що зворотний зв’язок, який вони нададуть Virgin Galactic, допоможе компанії вдосконалити свою модель підготовки для наступних груп.

Читайте также:   Святкувати по-новому: як Україна відзначала День Незалежності

Сьогодні у Virgin Galactic в листі очікування 600 клієнтів, готових зійти на борт VSS Unity і злетіти вище атмосфери, побачивши круглу Землю і випробувавши невагомість. Тривалість польоту складе 90 хвилин, ціна квитка – $ 250 тисяч. Якщо все піде за планом, перша група підніметься в небо до середини наступного року.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *