Урочиста церемонія-презентація п’ятизіркового PREMIER HOTEL ODESA

П’ять зірок, приголомшливі краєвиди з висоти пташиного польоту, розкіш, комфорт, розвинена інфраструктура, оптимальне поєднання лакшері-відпочинку, оздоровлення і ведення бізнесу. Все це новий п’ятизірковий Premier Hotel Odesa, колишній готель “Юність”.

Урочиста презентація нового ультрасучасного готелю відбулася 26 червня. Святкову церемонію відвідали шановні гості й партнери серед яких були: одеський міський голова Геннадій Труханов, директор Департаменту культури та туризму Тетяна Маркова, генеральний директор мережі готелів Premier Олег Болотов та представники керуючої компанії. Для перших гостей двері готелю відчинені з 1 липня 2020 року.

Реконструкція колишньою “Юності” зайняла три роки. Дизайн готелю був розроблений італійським дизайн бюро Alpenmade Contract S.r.l. і українською студією PLAN BUREAU. Архітектурне проєктування — “С. Бабушкін та Партнери”.

Читайте также:   Підводний готель Utter Inn

Місце для 17-го об’єкту мережі Premier, яка налічує 16 готелів у 12 туристичних напрямках України та перший готель під брендом Premier в Угорщині (Мішкольц), було обрано не навмання. Premier Hotel Odesa знаходиться в одному з найпрестижніших районів Одеси — на Французькому бульварі. З вікон 16-поверхової будівлі відкривається панорама міста, морського узбережжя і знаменитого одеського курортно-розважального району Аркадія.

Для розміщення гостей пропонується 200 номерів різних категорій, деякі з яких обладнані власними кухнями. Вартість номерів починається від 1800 грн на добу.

Інфраструктура представлена велнес-клубом і тематичними ресторанами.

Premier Odesa Wellness Club оснащений двома басейнами: плавальним і дитячим. Відкриття заплановано на жовтень цього року.

Родзинкою готелю став панорамний бар Roof 360 Bar & Lounge на 16 поверсі, з видом на морське узбережжя з висоти пташиного польоту. Крім цього, до послуг гостей — тематичний бар в лобі The Lobby, ресторан La Fiera, який працює як на сніданки, так і по системі A la Carte, ресторан середземноморської кухні Mare DiVino з сирною кімнатою і колекцією вин. У теплу пору року працює затишна літня тераса.

Конференц-можливості дозволяють провести захід будь-якого формату. У готелі п’ять залів загальною площею понад 1000 квадратних метрів. Максимальна місткість найбільшого залу — 350 осіб.

Безпосередня близькість готелю до ділового центру міста дозволить оптимально поєднувати бізнес і відпочинок.

Відстань до розважального району Аркадія — 500 метрів, до центра міста (вул. Дерибасівська) — 6 км. Відстань до аеропорту Одеси — 7,8 км, до залізничного вокзалу — 4 км.

«Одеса стає все більш популярним місцем для проведення всеукраїнських та міжнародних заходів. Конференц-інфраструктура Premier Hotel Odesa сприятиме розвитку міста, як нового напрямку для бізнес-подій. Готель зможе надати альтернативу для проведення заходів компаніям, які планували, але не змогли провести подію за кордоном» — зазначає Олег Болотов, генеральний директор мережі готелів Premier.

Адреса: вул. Академічна, 32, Одеса, 65009, Україна

https://odesa-hotel.phnr.com/

Пресслужба мережі готелів Premier

Олена Цитович, +38 067 716 11 93

otsytovych@phnr.com

www.phnr.com

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *