Урочиста церемонія нагородження XIII Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі Долоні» талановитих дітей-сиріт

Нещодавно, в Національній опері України пройшла урочиста церемонія нагородження XIII Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі Долоні» талановитих дітей-сиріт.

Починаючи з 2005 року (саме тоді був проведений перший фестиваль «Щасливі Долоні»), його організатор Олена Піддубна змогла допомогти понад 10 500 діткам-сиротам розкрити свої таланти і визначитись з пріоритетами на майбутнє. Щорічно у фестивалі беруть участь понад 600 сиріток, демонструючи свої таланти в номінаціях «Освіта», «Спорт» і «Культура», яких на конкурсній основі відбирає Міністерство соціальної політики України.

Цьогоріч до благодійного проекту Олени Піддубної долучилися зірки українського шоу-бізнесу. Допомагали здійснити мрії дітей-сиріт Олександр Пономарьов, Ольга Сумська, Ольга Цибульська, Олександр Лещенко, Інна Осипенко-Радомська, Аїда Ніколайчук, Влад Ситнік та багато інших, небайдужих до дитячої долі зірок.

Читайте также:   Місячне затемнення над Одесою (ФОТО)

За свою відданість улюбленій справі і талант дітки отримали подарунки, про які кожен з них мріяв: тур в Прагу на екскурсію і виступ скрипаля DAVID GARRETT, сертифікат на навчання у вокальній школі Олександра Пономарьова, поїздку до Великобританії на навчання англійській мові, на відпочинок до Болгарії, екскурсію до Львова і на оздоровлення в табір «Занки» в Угорщину. Крім того, завдяки зібраним коштам фонду «Щасливі Долоні», дітям подарували плазмові телевізори, смартфони, гіроскутери, планшети, гіроборди, кольорові принтери, а також велосипеди, спортивне обладнання та інші цінні призи.

Організаторка благодійного проекту, меценат Олена Піддубна була дуже розчулена підтримкою, виказаною стількома небайдужими людьми: «Я щаслива, що навколо мене настільки багато людей з відкритим величезним серцем, які готові допомагати реалізовувати дитячі мрії. Завдяки їм сьогодні 30 обдарованих дітей-сиріт з усієї України отримали заслужені подарунки і нагороди.»

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *