У Монако пройшов благодійний вечір, присвячений Світовому океану

У Князівстві Монако відбувся третій благодійний вечір Gala for the Global Ocean, який зібрав безліч знаменитостей на чолі з князем Альбером II. Місцем проведення заходу стала Опера Монте-Карло.

Бразильська супермодель Адріана Ліма прикувала до себе сотні поглядів, ледь ступивши на синю доріжку. Ніжно-рожеве шовкове плаття з відкритими плечима контрастувало з засмаглою шкірою 38-річної моделі. Комір і манжети наряду були декоровані блискучими каменями. Асиметричний поділ дозволяв милуватися стрункими ногами моделі. Вона доповнила воістину королівський образ великими сережками та витонченими босоніжками на високих підборах.

52-річна австралійсько-американська актриса Ніколь Кідман вибрала для заходу витончений вечірній образ. Чорна сукня-футляр з прозорими рукавами від Alexandre Vauthier вигідно підкреслювало по-дівочому струнку фігуру актриси. На ноги Ніколь наділу човники бренду Aquazzura.

Читайте также:   Джаміла Джаміл приєдналася до акторського складу серіалу «Жінка-Халк»

Чорний колір також припав до душі 49-річної музи режисера Квентіна Тарантіно — Умі Турман. Вона з’явилася в чорній шовковій сорочці та довгій вільній спідниці. Талію Ума виділила шкіряним поясом в ковбойському стилі. Світле волосся актриса завила хвилями та поклала на одну сторону. Елегантність свого лаконічного образу Турман підкреслила круглими сережками, намистом і масивним браслетом на лівій руці.

Зухвалий аутфіт Гвен Стефані сильно відрізнявся від стриманих нарядів інших зірок. 49-річна співачка з’явилася в ніжно-блакитному міні-платті зі струмливим шлейфом від Elie Saab з осінньої колекції 2018 року. Здається, Гвен відповідально підійшла до теми вечора — її наряд нагадував морську хвилю. Золотий пояс, туфлі від Christian Louboutin, декорований камінням клатч і червона помада додали образу Стефані голлівудського шику.

Читайте также:   Киевлянка приобрела знаменитое поместье Кардашьян и Уэста

Після урочистої вечері відбувся благодійний аукціон, на якому були представлені твори мистецтва, антикваріат та інші предмети багатьох колекціонерів. У минулому році на порятунок океану вдалося зібрати понад 25 мільйонів доларів.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *