У церемонії вручення «Оскара» вперше за три роки з’явиться ведучий

94-а за рахунком церемонія вручення премії «Оскар» пройде 27 березня, хто саме стане ведучим, допоки не уточнюється

У церемонії вручення премії «Оскар», що відбудеться у березні, вперше за три роки з’явиться ведучий. Про це повідомляє Variety з посиланням на президента Hulu Originals та ABC Entertainment Крейга Ервіча.

Ервіч оголосив про це 11 січня під час віртуального прес-туру Асоціації телевізійних критиків. Хто саме стане ведучим, він не уточнив, пожартувавши: «Це міг би бути я».

Востаннє премію «Оскар» із ведучим вручали у 2018 році: тоді, як і роком раніше, церемонію провів комік, актор та сценарист Джиммі Кіммел. У 2019 році ведучим мав стати актор Кевін Харт, але він відмовився від участі через скандал навколо його різких висловлювань проти ЛГБТ-спільноти.

Читайте также:   Каплиця Медічі у новому світлі

У 2020 році організатори знову вирішили обійтися без ведучого, таке рішення було ухвалено через позитивні відгуки, пояснювали вони. 2021-го через коронавірус церемонія пройшла у змішаному форматі з обмеженою кількістю гостей і одночасно в кількох місцях.

94-а церемонія вручення премії «Оскар» пройде 27 березня. У грудні Американська кіноакадемія представила список фільмів, що увійшли до шорт-листу премії, а в лютому будуть оголошені номінанти на «Оскар» у всіх категоріях.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1569

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *