Топ-модель Міранда Керр продемонструвала кругленький животик

Днями стало відомо, що топ-модель Міранда Керр і засновник Snapchat Еван Шпігель очікують на другу спільну дитину, а вже увечері 31 березня щаслива майбутня мати продемонструвала округлі форми на заході б’юті-церемонії Gruner & Jahr Spa Awards 2019 у Бадені-Бадені. Тут австралійка отримала премію за роботу свого бренду Kora Organics.

Для церемонії Керр вибрала елегантне плаття з рукавами-кейп бренду Alex Perry ніжного рожевого відтінку, яке підкреслювало вже помітний живіт 35-річної моделі. Однак більше обговорювань викликав колір сукні. Шанувальники Міранди сприйняли його як натяк, що пара чекає дівчинку.

Нагадаємо, що у Керр вже є двоє дітей. Первістка Флінна вона народила від актора Орландо Блума в 2011 році, а в 2018-му вона стала мамою вдруге. У них з Еваном Шпігелем народився хлопчик на ім’я Харт. «Словами неможливо передати, як ми раді нашому прекрасному синові. Міранда відчуває себе відмінно і Флінн дуже радий бути старшим братом. Спасибі вам за добрі слова і побажання в цей особливий час », – поділився тоді Еван Шпігель.

Читайте также:   Прем'єра нового кліпу запальних RUMBERO’S з чарівною Настею Бондарчук у головній ролі

Читайте також: BURBERRY ОДЯГНУТЬ БЕЗРОБІТНИХ ЖІНОК

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *