Середньостатистичні американці все більше тратять на відеоігри

Смартфон – найпопулярніший гаджет для ігор

Згідно з даними останнього дослідження Entertainment Software Association (ESA), вік середньостатистичного американського любителя відео ігор становить 33 роки. При цьому гравці віддають перевагу смартфонам і з кожним роком витрачають на покупку ігрового контенту все більше грошей – на 20% більше в порівнянні з попереднім роком і на 85% більше в порівнянні з 2015 роком.

Із $ 43,4 млрд, витрачених у 2018 році на відео ігри, більша частина припадає на контент, а не покупку ігрового обладнання та аксесуарів. При цьому Call of Duty: Black Ops III, Red Dead Redemption II і NBA 2K19 стали найбільш продаваними проектами в США (за кількістю проданих копій). Але до цього переліку не увійшли безкоштовні ігри, такі як Fortnite, які теж генерують чималий дохід своїм розробникам за рахунок вбудованих покупок.

Читайте также:   В Давосі підписали угоду щодо реалізації грандіозного енергетичного проекту в Україні

«Ігри стають важливим елементом американської культури», – заявив Стенлі П’єр-Луї, виконуючий обов’язки президента і головного виконавчого директора ESA. «Ось що робить їх провідною формою розваг сьогодні».

Майже 65% дорослих людей в США, або більше 164 млн осіб, грають в ігри. Найпопулярніший жанр – казуальні ігри, в які 60% гравців грають на своїх смартфонах, хоча близько половини також грають на комп’ютерних системах і спеціалізованих консолях. Як показало дослідження, батьки обмежують час, який їхні діти можуть проводити перед екранами в іграх. При цьому 87% батьків вимагають, щоб діти запитували дозволу на покупку нових ігор.

Близько 46% всіх геймерів – жінки, хоча їх переваги відрізняються від чоловічих, особливо в залежності від віку. Жінки-гравці віком від 18 до 34 років віддають перевагу іграм Candy Crush, Assassin’s Creed і Tomb Raider і грають найчастіше на смартфонах. У той же час чоловіки цієї вікової групи в основному грають у відео ігри на консолях, і віддають перевагу проектам God of War, Madden NFL і Fortnite. Особи віком від 40 до 54 років більше воліють Tetris, Pac-Man, Call of Duty, Forza і NBA 2K. Чоловіки у віці від 55 до 64 років люблять грати в Solitaire і Scrabble, а жінки цього віку більше люблять проводити час за грою в Mahjong і Monopoly.

Читайте также:   Певица Руслана о фильме «Энергия для изменений» и роли Украины в использовании возобновляемой энергии

Дослідження також встановило, що гравці не дуже відрізняються від інших американців в плані звичок. Не можна сказати, що вони більше за інших схильні жити ізольовано від інших людей і віддають перевагу сидячому способу життя.

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *