Реге-Жан Пейдж – один з головних претендентів на роль наступного Джеймса Бонда

Реге-Жан Пейдж - головний претендент на роль Джеймса Бонда

Актор Реге-Жан Пейдж і раніше був фаворитом з претендентів на роль Джеймса Бонда. Про це розповіли інсайдери 007. Також серед тих, хто міг би замінити Деніела Крейга, – Генрі Кавілл і Джордж Маккей, який виконав головну роль у фільмі «1917».

Джерело 007 повідомило, що продюсери фільмів про Бонда активно обговорюють кандидатуру Реге-Жана Пейджа поряд з Кавілл і Маккєєм. Раніше стало відомо, що в картині «Не час помирати» Деніел Крейг виконає роль агента 007 в останній раз. Реліз 25-го фільму бондіани відкладався тричі через пандемію коронавируса.

“Вони говорять про Реге, але продюсери Бонда не приймають ніяких рішень до тих пір, поки не вийде, “Чи не час помирати”. Вони зосереджені на великому фіналі Деніела Крейга. Але Генрі Кавілл також все ще в грі, і зараз він набагато більш знаменитий, ніж коли його ім’я з’явилося вперше”, – розповідає джерело.” Ще одне ім’я – Джордж Маккей. Один із продюсерів “1917” підійшов до Бонду і запропонував Джорджа. Є деякі розмови про перезапуск франшизи Бонда після Деніела Крейга з кимось молодший, і він міг би відповідати вимогам”.

Читайте также:   Где в Украине можно отдохнуть на славу летом?

Прем’єра фільму “Не час помирати” відбудеться 30 вересня.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *