Пол МакКартні стане найстаршим хедлайнером фестивалю “Гластонбері”

У 2020 році екс-бітл виступить на головній сцені на честь ювілею фестивалю

Пол Маккартні стане хедлайнером “Гластонбері-2020”. Про це офіційно повідомили організатори музичного фестивалю, який є одним з найбільших в світі.

“Ми неймовірно раді оголосити, що Пол МакКартні виступить на головній сцені в суботу 27 червня ввечері наступного року на фестивалі Гластонбері”, – така новина з’явилася на сайті фестивалю.

Співорганізатор “Гластонбері” Емілі Івіс сказала: “Повернення Пола МакКартні в якості хедлайнера “Піраміди” (назва головної сцени “Гластонбері”) в наступному році – це абсолютна мрія, що стала реальністю. Насправді немає нікого, кого б ми до 50-річчя хотіли отримати більше, ніж Пола “.

Читайте также:   Каньє Уест виклав домашню адресу Дрейка у відкритий доступ

МакКартні не вперше з’явиться на “Гластонбері” (в перший раз він виступав там у 2004 році), але, як швидко порахували шанувальники, стане в свої 78 років (зараз серу Полу 77) найстаршим хедлайнером в його історії.

Поки що фестиваль тільки на початку формування лайн-апу, і з сотень його майбутніх учасників відомі тільки два імені. Крім МакКартні, на Гласто-2020 виступить легенда естради Дайана Росс. Вона набагато молодше МакКартні: в цьому році американській легенді виповнилося 75 років.

Ювілейний “Гластонбері” пройде з 24 по 28 червня 2020 року.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *