Клуб Віденського балу у Львові «BelleEpoque»

Розкриття європейських культурних традицій танцю в Україні. Класична музика, запальні танці та зіркові гості, – як буде проходити бальна подія у Львові.

12 жовтня 2019 року у Львові, у готельно-парковому комплексі Edem Resort Medical & Spa  відбудеться аристократична світська подія – Клуб Віденського балу , постійними учасниками якого є адепти віденських балів, представники українського шоу-бізнесу, а також творчі особистості та відомі бізнесмени, організатором та натхненником якого є Генеральний директор групи компаній Brandberg Марина Ігнатуша  .

Атмосфера мультикультурного Львова початку ХХ століття дозволить гостям не лише відчути дух авангардної епохи «BelleEpoque», тобто «Прекрасної епохи», але й поринути в емоційну стихію спілкування зі шляхетною спільнотою.

«Діяльність компанії Brandberg щодо проведення Віденських балів в Україні отримала високу оцінку Віденського бального комітету. Починаючи з 2017 року, ми відроджуємо європейські традиції, повертаючи в Україну шляхетність та благородство. Ми створюємо нову для сьогоднішнього дня культуру заходів, коли зовнішня галантність гармоніює з чистотою моральних цінностей. Без перебільшення: ми створюємо неформальний майданчик, де завдяки культурній дипломатії вирішуються важливі питання особистого, державного, геополітичного рівнів», – підкреслила Марина Ігнатуша.
Нові часи, нові люди, нові ідеї. Економічні труднощі, викликані війною. Феномен інтелігента відстоює свою цінність. Національна концепція та інтерес до історичного минулого. Сплеск культури періоду модерну. Такими є характерні риси України початку ХХ століття.

Читайте также:   Олександр Прохоров і Анна Різатдінова повернулися у шкільні роки з Монатіком на паркеті «Танці з Зірками» (ФОТО + ВІДЕО)

Таким єхарактерні риси України і сто років по тому.
Сьогодення, співзвучне 100-річній давнині… Цінності не змінюються.

За словами співорганізатора заходу, засновника готельного комплексу EdemResortMedical&Spa, психотерапевта, діючого члена британської асоціації анти-ейдж медицини Ольги Філатової, «Львів – це не тільки український Пьємонт, це «місце сили» української культури. І. Франко, І. Труш, М. Грушевський, О. Мурашко, О. Кульчицька, Л. Вербицький, В. Стефаник, Г. В. Винниченко, М. Лисенко, С. Людкевич… – імена початку ХХ століття, якими ми пишаємось у ХХІ столітті. Культурна спадщина цієї епохи – це справжні нематеріальні скарби нашого народу. Власне, ми прагнемо створити спільноту, яка знає свою історію, береже традиції свого народу, працює заради розвитку України.»

Читайте также:   Spotify назвав найпопулярнішого артиста

Клуб Віденського балу у Львові запрошує всіх однодумцівнасолодитись пристрасним танго, запальним фокстротом, оперними аріями,класичною музикою та приємним спілкуванням.
Бальна зустріч у EdemResortMedical&Spa – це благодійний захід, де зібрані кошти будуть скеровані на придбання життєво важливого реанімаційного обладнання для дитячої лікарні Львова.
Марина Ігнатуша також зазначила: «Ми цінуємо прихильників Віденського балу у Києві, щиро вдячні тим, хто надає допомогу на наші благодійні проекти. Клуб Віденського балу«BelleEpoque»в EdemResortMedical&Spa – це наша подяка існуючому товариству і запрошення нових осіб до цінителів культури Віденських балів».
Квитки за телефоном:
https://www.vienneseball.com.ua/kvitki/
https://www.facebook.com/events/1889880694491242/

Довідка:Група компанійBrandberg – ексклюзивний організатор Благодійних Віденських балів в Україні. З 2017 року успішно проведено 7 балів, один з яких був визнаний «Світською подією № 1 в Україні». Вишуканість та довершеність Віденського балу у Києві у 2018 році високо оцінив Віденський бальний комітет.Як це відбувається, можна переглянути за посиланням:

Читайте также:   Принц Швеції Карл Філіп і принцеса Софія чекають на третю дитину

https://www.facebook.com/brandbergmice/videos/2921609774532176/?tn-str=k*F

EdemResortMedical&Spa –п’ятизірковий готельно-парковий комплекс, який у 2019 році отримав нагороду BEST MEDICAL HOTEL від InternationalHospitalityAwards та потрапив до рейтингу 9 кращих SPA- і Wellness-курортів світу від міжнародного видання TotalEscape, отримав нагороду «Кращий готель України» на ChanceTravelAwards. У 2018 році два із п’яти ресторанів, що входять у комплекс, отримали нагороди: ресторан DeVine – «2 бокали» від американського спеціалізованого видання WineSpectator, ресторанTerrace – в номінації «Кращий заміський ресторан» від національної ресторанної премії «СІЛЬ . https://www.youtube.com/watch?v=vwJR-LWlYqw

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *