Планета Земля – Єдина: Україна-Великобританія

10 юбілейна виставка відбулась у приміщенні Верховної Ради України з 18 червня по 21 червня 2019 року «Планета Земля-Єдина: Україна-Великобританія», яка є продовженням багаторічного проекту Планета Земля Єдина та #PeaceisPossible 

Захід був проведений з ініціативи Народного Депутата України Олега Осуховського та Народного Депутата України Дмитра Лубінця. 

Арт-Куратор: Альона Яремчук та Микола Зінченко за підтримки Юридичної Консалтингової групи “Яремчук та партнери», Аукціонного Будинку “Arsani”, JCI Ukraine. 

Метою заходу була підтримка та розвиток відносин між Україною та Великобританією, через обмін культурним та історичним досвідом в розрізі культурної Дипломатії. Відносини співпраці між країнами почалися 10 січня 1992, коли була  підписана  політична декларація і меморандум про взаєморозуміння між урядами України та Великобританії.

Митці презентували свої роботи надихаючись співдружністю 2 держав, світовим проектом #PeaсeisPossible та українським проектом “Планета Земля Єдина” , який висвітлює українську культуру та культуру інших країн світу. Вже було проведені виставки про Кубу, Грузію, Німеччину, Ізраїль, Канаду, Бразилію, Індію, Америку, Ірак. Надалі планується проведення виставок про Мексику та Францію.

На виставці були представлені творчі роботи художника, скульптора, архітектора талановитої мисткині з Британії Zoe Barker Moss та українських художників Олени Рижих, Юрія Матвіенко, Віктора Гостило, Ольги Золотько,  Альони Яремчук, Анни Царюк-Грицик. 

Також були презентовані книги автора Lola Nova “Як не вбити музу” чотирма мовами та “Коридор Натхнення” (збірка поезії з арт галереєю художників). 

Під час заходу був проведений круглий стіл на тему співпраці України та Великобританії “Вплив британського навчання на розвиток українських спеціалістів”. Спікерами виступили: Валерій Косов, Анастасія Рагимова, Олександр Сокол, Олег Маслов та інші. 

Під час заходу народний депутат Ольга Богомолець зазначила, що мистецтво, важлива складова кожної особистості і розуміння мистецтва потрібно закладати з дитинства. 
Народний депутата Валентин Дідич зазначив, що Україну на міжнародному рівні, мають сприймати, як творчу та позитивну країну і проект Планета Земля Єдина, дуже важливий для гарного позиціювання Української держави в світі. 

Митці, молоді лідери, представник науки та освіти, бізнес, обмінялися позитивним досвідом між культурної співпраці з Великобританією. 
Особливий захват у відвідувачів викликала картина з дерева. 

Митці і надалі готові підтримувати міжнародний заклик # Peaceispossible. 
Під час заходу учасники провели медитацію за мир разом з Олегом Торгало, автором бренду Rossa. 

Партнери:

Читайте также:   Костюми ХІХ століття, діти і яскраве світове шоу: як Франція відмітила 130-річчя Ейфелевої вежі

ГО “Інтелектуальне Лідерство”. 
ГО JCI Stars
Star Independent
Піар партнери:
Модна дипломатія
O’Ukraine
Finansoff
Diplomat
Artslooker
CHERNOZEM  
Femida
Ukrainian People
Громадське Тв
HoneyMoon
Lucky Ukraine 
In-Art 
Авторська програма “АртАмбасада з ОксаноюСтебельською” на Емігрантське радіо
Star Time 
Громадське Тв 
Art Vivarche jeverly 
My Angels dress

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1731

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *