Підтверджено: Spotify в Україні запрацює з 15 липня

Чутки про те, що Spotify запуститься в Україні 15 липня 2020 року отримали офіційне підтвердження – шведський музичний сервіс оновив умови угоди, додавши Україну та країни СНД до списку країн присутності.

Доступ до сторінки з новою версією користувальницької угоди, де серед інших країн згадувалася Україна, оперативно закрили, що можна вважати ще одним переконливим доказом завтрашнього запуску.

Додаток Spotify все ще недоступний для завантаження для українських користувачів в офіційних магазинах Apple і Google, але незабаром це має змінитися.

До теперішнього моменту багато хто вже використовує Spotify, успішно обходячи регіональні обмеження за допомогою VPN і підписок в країнах присутності сервісу. Офіційний запуск зробить його доступним ширшому колу користувачів. Чи зможе Spotify стати успішним в Україні, багато буде залежати від цінової політики, з огляду на досить високу конкуренцію – на українському ринку вже давно працюють і вельми успішно Google Play Music (YouTube Music), Apple Music та інші. Подробиць про українські ціни поки немає. Анонс повинен відбутися вже завтра, 15 липня. Тоді й стануть відомі українські ціни та інші подробиці.

Читайте также:   Іраклі Макацарія презентував ювелірний бренд «Makatsaria Jewelry» в Одесі (ФОТО + ВІДЕО)

Spotify – найбільший стрімінговий сервіс у світі, зараз він працює більш ніж в 70 країнах і контролює третину всієї виручки і платних передплатників на ринку потокових музичних сервісів.

Про запуск Spotify в Україні невпинно говорять кілька останніх років.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *