Олександр Прохоров та Анна Різатдінова виконали ніжний віденський вальс у третьому ефірі «Танці з Зірками»  (ФОТО + ВІДЕО)

Немов найтонше мереживо: як станцювали Олександр Прохоров та Анна Різатдінова в третьому ефірі «Танці з Зірками»  (ФОТО + ВІДЕО)

Третій ефір проекту «Танці з зірками» був присвячений найбільш обговорюваній темі останніх днів – поверненню українських героїв з полону. Зіркові учасники танцювали під пісні українських виконавців, які завоювали любов слухачів в Україні та світі!

Хореограф і танцюрист Олександр Прохоров і бронзова призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова на головному паркеті країни виконали ніжний і чуттєвий віденський вальс під зворушливу оду любові від Христини Соловій – «Тримай».

У своїй відеовізитці перед виступом Анна Різатдінова поділилася, що для неї Україна – це в першу чергу перемога. Також гімнастка зізналася, що знайшла кращого друга на проекті, в особі свого партнера Олександра, попросивши тримати її міцніше.

Танець пари Прохоров-Різатдінова іскрився від  добра та ніжності. Красиві декорації, мереживні тканини, що летять над паркетом, білосніжне мереживне плаття Анни і підкреслений білий образ Олександра – все це занурює глядачів в атмосферу вальсу, передаючи всю крихкість і ніжність. Інтрига постановки для глядачів була з самого початку, коли з’явившись на сцені, на початку номера, Олександр зав’язав своїй партнерці очі мереживною пов’язкою і Анна «сліпо» слідувала за рухами партнера, повністю довірившись йому і дозволивши вести її. Прохоров і Різатдінова на паркеті прожили історію справжнього і трепетного кохання, в якому абсолютно все грунтується на довірі. Стільки ніжності, довіри і підтримки паркет проекту «Танці з зірками»! Пара отримала найвищі, в цьому ефірі, бали від суддів і безліч компліментів від шанувальників!

“Рухи, тонкі та ніжні, мов мереживо, як нитка за голкою плавно стелилися по паркету.” – писали свої захоплені коментарі глядачі в соцмережах.

Франсиско Гомес зізнався, що вже котрий тиждень він з нетерпінням чекає виступу Олександра і Анни! І, хоча хореограф зазначив, що не дуже любить вальс, але чудове виконання пари Прохоров-Різатдінова змусило Франсіско закохатися в цей танець!

За словами Катерини Кухар, віденський вальс від пари був дуже вишуканим і гідним найвищої оцінки. Співачка Наталя Могилевська, яка була в цьому ефірі ведучою балкону, також відзначила красу танцю Анни і Олександра.

У підсумку, пара Прохорова-Різатдінової отримала 28 балів від суддів та посіла перше місце в турнірній таблиці! А голосування глядачів допомогло парі продовжити свою боротьбу за першість на паркеті у подальших ефірах «Танці з зірками». Час і місце незмінні: неділя, о 21:00 на каналі 1+1.

Читайте также:   Возз'єднання року? Ірина Шейк і Бредлі Купер гуляють за руки Манхеттеном

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *