Odessa Fashion Week розриває всi шаблони i анонсує новий сезон

Пiд гаслом #DiversityFashion

Свiт змінюється, i конвенційні стандарти зовнішності в індустрії моди втрачають свою актуальність. Толерантність по відношенню до своєрідностi людини має значення не тільки в повсякденному житті звичайної людини, але і набуває аптренду в fashion-індустрії.

Сьогодні подіуми домоглися прогресу в області різноманітності тіла – кількість моделей всіх рас, форм тіла, віку та гендерної ідентичності досягло рекордного рівня, – і сезон за сезоном все більше дизайнерів включають різноманітність в ДНК свого бренду.

Лейтмотив 15-го сезону Odessa Fashion Week – пiдтримати тенденцiю #DiversityFashion i донести, що краса не є єдиним стандартом, вона об’єднує всі наші якості. І в новому сезоні вже кожна з вас зможе взяти участь в показах на професійному подіумі Odessa Fashion Week. Ми прагнемо донести послання повної краси людини, різноманітності і єдності. Адже кожен заслуговує бути тим, ким він є – унікальною особистістю, своєрідною, і ми раді, що можемо посприяти і запропонувати таку платформу, яка допоможе розкрити ще більше ваш потенціал і красу численнiй аудиторії в fashion-індустрії.

Читайте также:   Королівський палац Таїланду представив перші офіційні фото нової королеви

14 листопада вiдбудеться Grand Opening 15th Anniversary Odessa Fashion Week у розкiшному 5* готелi Bristol, де свої колекції представлять відомі дизайнери і кутюр’є зі всієї України, а також з Нью-Йорка. Музичним хедлайнером заходу виступить Фелiкс Шиндер.

15 листопада вiдбудеться Kids Fashion Day, де колекції дитячого та підліткового одягу представлять дизайнери зі всієї України. З кожним роком дитяча індустрія моди набуває все більшої популярності у всьому світі, а думка дітей має все більшу вагу. Соціальні мережі та блогосфера привели до того, що навіть наймолодші модники сьогодні диктують тренди, стають найбажанішими, але водночас вимогливими клієнтами. Основною метою цього дня є популяризація українських дизайнерів і брендів дитячого одягу, а також розвиток дитячої модної індустрії в Україні.

Читайте также:   В Італії відгримів 76-й Венеціанський міжнародний кінофестиваль (фото, відео)

Designers: @elsa.fairy_dresses, @akel.kids
Models: OlgaSeraya, ValeriaZaritskaya, VicktoriaBelchenko, Maxim Akel / @royalfamily_models
MUA: AllaSimchenko, DariaBoyko@simchenkomakeup_school
Shoes: @patterns.shoes
Photo: @anna_dombrovskaya
Producer: @ovcharenko.marina
odessafashionweek.com
@odessafashionweek

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *