Фантастика: творіння Marvel може увійти в історію

Фільм кіновсесвіту Marvel «Месники. Фінал» обігнав фільм «Аватар» і незабаром може стати найкасовішим фільмом в історії кінематографу.

З майбутнім тріумфом своїх опонентів привітав режисер «Аватару» Джеймс Кемерон. На офіційній сторінці кінострічки у соцмережі Твіттер він опублікував арт з елементами обох кінокартин.

«Oel ngati kameie, я тебе бачу Marvel. Мої вітання «Месників: Фінал» з титулом найкасовішої кінострічки» – таким дописом доповнив малюнок Кемерон.

Відзначимо, що хоча офіційно «Фінал» ще не зайняв перше місце в списку і повинен зібрати ще близько 500 тисяч доларів в прокаті, шанувальники та акторський склад кінокоміксу у всю святкують перемогу.

Нагадаємо, що раніше, коли творінню студії Marvel вдалося обійти «Титанік», режисер зобразив логотип «Месників» у вигляді айсберга.

Читайте также:   Олександр Прохоров та Анна Різатдінова виконали ніжний віденський вальс у третьому ефірі «Танці з Зірками»  (ФОТО + ВІДЕО)

«Кевіну і всім в Marvel. «Месники» потопили мій «Титанік». Все в Lighthouse Entertainment вітають ваше приголомшливе досягнення. Ви показали, що кіноіндустрія все ще жива та величезна, як ніколи», – написав тоді Кемерон.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *