«Ображає спадок»: сім’я Гуччі обурена фільмом «Дім Гуччі»

Ех, невже між Італією та Голлівудом назріває гучний скандал? Напередодні спадкоємці Альдо Гуччі випустили офіційну заяву, в якій висловили свої невдоволення.

За словами деяких членів сім’ї, їх обурює, що образ сім’ї показаний у фільмі спотвореним, а сам фільм задає певний тон щодо героїв. Їх також зачепило, що творці картини навіть не порадилися з ними перед тим, як «описати Альдо Гуччі, який очолював компанію 30 років, і виставили членів сім’ї Гуччі як головорізів, неосвічених та нечутливих до навколишнього світу, — йдеться у заяві. — Це надзвичайно болісно і ображає спадщину, на якій сьогодні збудовано бренд».

«Gucci — це сім’я, яка шанує роботу своїх предків, і їх пам’ять не заслуговує на те, щоб її турбували, щоб розіграти виставу, яка не віддає належного своїм головним героям», — повідомили спадкоємці.

Читайте также:   Кім Кардаш'ян оголосила про закриття телешоу про свою сім'ю

Нагадаємо, що фільм розповідає про сім’ю власників модного будинку та про вбивство Мауріціо Гуччі в 1995 році — він заснований на реальних подіях, художньо переказаних у книзі Сари Гей Форден «Дім Гуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності».

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1504

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *