Названі номінанти на премію Гільдії продюсерів Америки

Названі номінанти на премію Гільдії продюсерів Америки

Щорічна премія Гільдії продюсерів Америки — це бажана нагорода для кожної кінокартини. Цьогоріч 19 січня відбудеться 30-тя урочиста подія, яка пройде у Беверлі-Хіллз.

До щорічної премії залишилось всього-нічого, тому на на офіційному сайті премії вже зєявився повний перелік номінснті.

Фільм Бредлі Купера “Народження зірки” і блокбастер “Чорна пантера” увійшли в число номінантів в головній категорії “Кращий фільм”.

У ключовий номінації представлені також фільми “Чорний клановец” Спайка Лі, “Шалено багаті азіати” Джона М. Чу, “Фаворитка” Йоргоса Лантімоса, “Зелена книга” Пітера Фарреллі, хоррор “Тихе місце” Джона Красінскі, “Рома” Альфонсо Куарона, “Влада” Адама Маккея і “Богемна рапсодія” Брайана Сінгера.

На перемогу в категорії “Кращий анімаційний фільм” претендують “Суперсімейка 2”, “Острів собак” Уеса Андерсона, “Ральф проти інтернету”, “Людина-павук: Через всесвіти”, а також “Грінч”.

За нагороду в категорії “Кращий драматичний серіал” поборються “Американці”, “Краще телефонуйте Солу”, “Розповідь служниці”, “Озарк”, “Це ми”. Серед комедійних серіалів представлені “Атланта”, “Баррі”, “В кращому світі”, “Блиск” і “Дивовижна місіс Мейзел”.

У категорії “Кращий міні-серіал” в число номінантів потрапили “Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів”, “Втеча з в’язниці Даннемора”, “Гострі предмети”, “Романови”, “Маніяк”.

Читайте також: МОДНИЙ ВИРОК 2019: 5 ГОЛОВНИХ ТРЕНДІВ НАСТУПНОГО РОКУ

Читайте также:   Іван Дорн на Каннському кінофестивалі

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 540

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *