Модний вирок 2019: 5 головних трендів наступного року

Модний вирок 2019: 5 головних трендів наступного року

Мир моди нагадує стрімку річку з безліччю протоків, струмочків і підводних течій. Експерти модного світу невтомно працюють, щоб вдовольнити постійно зростаючий попит досвідченого панства на екстраординарні новинки. Таким чином, в 2019 році модний світ має чекати на такі тренди:

Chloé RTW Spring 2019

1. Ескапізм. Сьогодні усі говорять про ескапізм. А як щодо втечі від реальності з точки зору модних тенденцій? Ескапізм з точки зору моди може бути реалізованим за допомогою етнічних аксесуарів віддалених країн світу, легких натуральних тканин та натуральних відтінків.

2. Hand made знов у моді. Сумки, сплетені в техніці макраме звеличують ручну працю до статусу предметів розкоші, в той час як милі сітчасті сукні і в’язані топи несуть чарівну простоту і вважають, що ніякі технології не зможуть замінити сердечну теплоту і майстерність ремісників.

Читайте также:   Вітаємо з Днем захисника України!

3. Унісекс. Найпопулярнішим предметом всіх Тижнів моди сезону весна-літо 2019 року стали великогабаритні піджаки з масивною лінією пліч, які вчасно врівноважувалися вільним кроєм. Вільний крій, відсутність силуетних ліній — хіт сезону.

4. Беж-беж-беж. Зваживши 3 попередні тренди — це не дивно що бежевий стане хітом сезону. Адже з усіх кольорів — саме він є найбільш природним.

5. Сміливість, епатаж. Такі експерименти вимагають певної сміливості, але в кінці кінців в моді різноманітність і спокійне ставлення до всього, що не заважає оточуючим, так що саме час впроваджувати кутюр в повсякденне життя і переводити звичайну моду в забавний і трохи химерний режим.

Читайте також: РІЗДВЯНА ХОДА МЕГАН МАРКЛ І КЕЙТ МІДДЛТОН: ГЕРЦОГИНІ НАГАДАЛИ МОДНІЙ ПУБЛІЦІ ПРО ВИШУКАНИЙ СТИЛЬ 1940-Х

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *