Різдвяна хода Меган Маркл і Кейт Міддлтон: герцогині нагадали модній публіці про вишуканий стиль 1940-х

Різдвяна хода Меган Маркл і Кейт Міддлтон: герцогині нагадали модній публіці про вишуканий стиль 1940-х

Святкування Різдва у монаршій сім’ї Великобританії завжди проходить з розмахом. Традиційно це свято відмічають в маєтку Сандрінгем в графстві Норфолк, відвідують ранкову службу в церкві Святої Марії Магдалини, розташованої неподалік від резиденції королеви.

Основна увага публіки, що зібралася вітати представників віндзорської династії, була прикута до самої Єлизавети II і до дружин її онуків – Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Як відомо, шириться інформація про те, що герцогині не дуже ладнають між собою. Новим підтвердженням цього стало те, що Меган і Гаррі відмовилися зупинитися в будинку Кейт і Вільяма Анмер-холі, вважаючи за краще гостювати «під крилом» королеви в Сандрінгемі – незважаючи на тісноту.

Читайте также:   Наздогнати і перегнати Китай: Трамп поспішає з впровадженням 5G

36-річна Кейт була в приталеному темно-червоному пальто від Catherine Walker і замшевих бордових туфлях. Її стиль нагадав шик 1940-х років. Вагітна 37-річна Меган вибрала пальто Victoria Beckham свого улюбленого темно-синього кольору, схоже за відтінком плаття (деякі ЗМІ стверджували, що плаття було не синім, а чорним) і чоботи. Обидві були в головних уборах в тон наряду. Сумочка Меган (як і її взуття) також була від бренду, що належить Вікторії Бекхем, що разом з чоловіком Девідом були в числі гостей на весіллі Маркл і принца Гаррі.

Кейт і Меган, які йшли поруч, радісно посміхалися до натовпу і час від часу жваво перемовлялися між собою. «Різдвяне перемир’я», – прокоментувало їх поведінку видання Daily Mail. Інсайдер повідомив, що на вимогу королеви герцогині вирішили тимчасово забути свої розбіжності – хоча б на період свят, щоб не псувати собі і оточуючим різдвяний настрій.

Читайте также:   Ілон Маск святкує 48-й день народження

Читайте також: BLOOMBERG ОЗВУЧИЛИ СПИСОК УГРОЗ ДЛЯ МИРОВОЙ ЭКОНОМКИ В 2019

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *