Мілленіали чекають і бояться Третьої світової війни

А також допускають тортури солдатів ворожої армії

Міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ) провів дослідження того, чого побоюються молоді люди у віці від 20 до 35 років. Це так звані мілленіали, покоління, яке народилося в 1980-2000 роки, тобто на рубежі зміни тисячоліть. Дослідження виявило несподівану тенденцію: кожен другий опитаний допускає, що застане Третю світову війну.

“Мало не 50% молодих людей у ​​віці від 20 до 35 років побоюються, що Третя світова війна почнеться ще за їхнього життя. Респонденти з Швейцарії виявилися найбільш песимістичними – серед них можливість війни допускають 56% осіб”, цитує результати дослідження німецьке видання Tages- Anzeiger.

Більша частина опитаних, 54%, вважають: ядерну зброю застосують вже в найближчі десять років. І цей показник досить великий, саме опитування проведене серед 16 тисяч молодих людей з 16 країн світу. Починаючи від молодих афганців і сирійців, які пережили війну, і закінчуючи французами і англійцями, які на відміну від їхніх дідів ніколи не стикалися з війною.

Читайте также:   Одесса стала законодателем нового музыкального фестиваля «Вокальный шторм»

Крім цього, дослідники запитували про ставлення молодих людей до тортур під час війни.

Понад 40 відсотків опитаних вважають допустимим застосування тортур до бійців, які потрапили в полон “за певних обставин”. Найбільшою мірою тортури підтримали в Ізраїлі, Нігерії та США. При цьому серед молодих сирійців 70% опитаних вважають, що тортури неприйнятні ні за яких обставин. 85% з них вважають, що солдатам, які потрапили в полон, має бути дозволено спілкування з родичами.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *