Меган Маркл буде боротися зі ЗМІ разом з американськими піарниками

Хвиля скандалів навколо королівської родини змусила герцогиню Меган Маркл порушити королівський протокол і скористатися послугами американських піарників.

Герцогиня Сассекська звернулася за допомогою до команди піар-агентів Sunshine Sachs з Нью-Йорка, що спеціалізуються на поліпшенні іміджу клієнтів. Раніше фірма вже співпрацювала з багатьма знаменитостями, в числі яких Бен Аффлек, Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лопес, Джастін Тімберлейк, Харві Вайнштейн і покійний Майкл Джексон.

Повідомляється, що Меган стурбована тим, як преса висвітлює її відносини з батьком та іншими членами королівської сім’ї, а також пише про інші нібито скандалах. Тому вирішила укласти контракт з агентством попри те, що цим вона порушить королівський протокол. Згідно з ним, герцогиня не може приймати такі рішення самостійно, не порадившись перш із Віндзорами.

Читайте также:   Each third guest of our hotel comes from the United States

Такий вчинок Маркл глибоко шокував представників палацу, з огляду на те, що у пари вже є досвідчений керівник по зв’язках з громадськістю Сара Латам. Вона була старшим радником президентської кампанії Хілларі Клінтон в 2016 році і працювала на Білла Клінтона в Білому домі.

“Наймати голлівудську фірму, яка буде представляти твої інтереси, коли ти член королівської сім’ї – це просто непослідовно”, – відповіли на запит видання піар-агенти королівської сім’ї.

Знизити градус чергового скандалу, що вже насувається, спробували представники Букінгемського палацу, повідомивши, що герцогиня Сассекська звернулася за допомогою в американську фірму, щоб їй допомогли налагодити роботу благодійного фонду в США. Однак, ніякого результату це не принесло.

Читайте также:   Найяскравіші образи Берлінале 2019

Скандал навколо королівської родини вибухнув після того, як пара полетіла відпочивати на Ібіцу на приватному літаку, вартість польоту на якому майже 20 000 фунтів (приблизно півмільйона гривень) .Тоді за пару заступився співак Елтон Джон, повідомивши, що Меган і Гаррі скористалися його повітряним судном. Однак, на цьому закиди в сторону сім’ї не закінчилися. Ще один скандал викликало чергове інтерв’ю батька Меган, в якому він звинуватив дочку в брехні і лицемірстві. Після таких слів герцогиня остаточно вирішила обірвати всі зв’язки з близьким родичем і навіть присвятила цьому пост в Інстаграм.

“Так легко ламати і знищувати. Герої – ті, хто встановлює мир і будує”, – написала Меган Маркл.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *