Luis Vuitton представили сумки з гнучкими AMOLED дисплеями

Передові технології поступово починають проникати на територію гламуру і високої моди. Модний бренд Louis Vuitton одним з перших почав використовувати у своїй продукції гнучкі дисплеї. Нова лінійка сумок отримала гнучкі AMOLED дисплеї з роздільною здатністю 1920×1440 крапок виробництва Royole. Саме ця компанія стала виробником першого в світі складного смартфона FlexPai.

Louis Vuitton планує запропонувати своїм шанувальникам відразу дві моделі високотехнологічних сумок в рамках лінійки Canvas of the Future. Одна з них отримає по одному дисплею з кожного боку сумки, а інша – два дисплеї з одного боку.

На доріжці показу Cruise 2020 на екранах сумок демонструвалися різні барвисті міські сцени. У ролику, розміщеному в Instagram, можна побачити одну з сумок, що показує пару прокручуваних веб-браузерів. У Louis Vuitton кажуть, що ідея цієї сумки полягає в тому, щоб вона стала розширенням смартфона. Це говорить про те, що пристрій володіє більш великими функціональними можливостями, ніж здається на перший погляд.

Читайте также:   Мейвезер відновлює кар'єру і повернеться на ринг у 2020 році

Читайте також: НАЙБІЛЬШ ЗАТРЕБУВАНІ РЕЧІ 2019 ЗГІДНО З РЕЗУЛЬТАТАМИ АНАЛІЗУ СПОЖИВЧОГО ПОПИТУ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *