Ранчо Майкла Джексона продали всього за $22 мільйони. А планували за $100 мільйонів!

Тисяча гектарів і 22 будинки

Ранчо поп короля Майкла Джексона під назвою Neverland продали за $22 мільйони. У 2015-му його планували продати за $100 мільйонів. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Новим власником ранчо став 68-річний Рон Беркл, співзасновник і партнер інвестиційної фірми Yucaipa Companies. Forbes оцінює його статки у $1,4 мільярда. До речі, він був радником Майкла Джексона з робочих питань.

Ранчо знаходиться в Каліфорнії, за 200 км від Лос-Анджелеса. Його площа – понад 1000 гектарів. Там розташовано 22 будинки, а також басейн, кінотеатр, тенісний корт і баскетбольний майданчик.

Майкл Джексон купив маєток в 1987 році за $20 мільйонів. Він побудував там зоопарк і атракціони для дітей. Співак назвав ранчо Neverland, як острів в казці про Пітера Пена, де діти ніколи не дорослішають.

Читайте также:   Подружжя Зеленських на форумі YES у Києві

Зауважимо, Neverland знаходився в центрі скандалів разом з поп королем, коли його звинувачували в сексуальному насильстві над дітьми. Говорили, що артист використовує ранчо, щоб знайомитися з хлопчиками. У 2005 році суд виправдав Майкла, але він більше не захотів повертатися в Neverland. За часів кризи у 2008 році він продав ранчо компанії Colony Capital. Після смерті співака територію перейменували, а атракціони прибрали.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *