Легендарний Сорочинський ярмарок цьогоріч пройде в Одесі

Легендарний Сорочинський ярмарок, який в кінці серпня традиційно проходить в селі Великі Сорочинці на Полтавщині, в цьому році пройде в Одесі. Про це повідомили організатори Національного Сорочинського ярмарку.

Так, ярмарок відбудеться з 26 по 30 червня на Приморському бульварі. Це пов’язано з тим, що 170 років тому уродженець Великих Сорочинців Микола Гоголь, який оспівав ярмарок в повісті “Сорочинський ярмарок”, відвідав Одесу. До того ж, організаторів свята запросила мерія.

Відвідувачам обіцяють широкий вибір товарів на будь-який смак від виробників з усієї країни. Придбати на ярмарку можна буде як гастрономічну продукцію, так і товари для господарства, одяг, сувеніри, предмети першої необхідності та інше. Також обіцяють особливу атмосферу в закладах громадського харчування в околицях обраної для ярмарки локації. Гостям запропонують улюблені страви самого Гоголя.

Читайте также:   Книга рекордів Гіннесса назвала досягнення року в соцмережах

Відзначимо, що офіційний Сорочинський ярмарок все-таки відбудеться в серпні в Великих Сорочинцях. А ярмарок в Одесі – всього лише додатковий проект.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *