Королівська вакансія: Єлизавета II шукає садівника за великі гроші

Для підтримки краси розкішних садів Букінгемського палацу королева Єлизавета шукає нового садівника.

В обов’язки працівника буде входити підтримку в ідеальному стані розкішних садів Букінгемського палацу, які займають 16,2 гектара. Наймачі обіцяють заробітну плату в розмірі € 23 700. Крім цього, працівник має право на харчування і спектр послуг, пов’язаних з відпочинком.

У вимогах значаться пристрасть до садівництва, диплом з ботаніки та успішний досвід роботи з високоякісним ландшафтом і історичним садом. Садівник очолюватиме невелику команду і планувати сезонні роботи в садах. Більш того, успішному кандидату дозволять брати участь у виборі нових рослин і проявляти ініціативу щодо перетворення садових ділянок.

«З першого дня вам буде виділено свою ділянку землі в саду. Ви складете річний план робіт на ньому. Очолюючи невелику команду інших садівників, ви організуєте і розподілите щоденні обов’язки. Частина завдань — догляд за газонами, кущами та квітами — вам буде необхідно виконувати самостійно. Також ви зможете брати участь в плануванні майбутніх садів і вибирати нові рослини. Ми будемо враховувати та заохочувати вашу ініціативу і творчий підхід. І в цілому ви будете пишатися своєю роботою, досягаючи прекрасних результатів у всьому, що ви робите », – йдеться в оголошенні на офіційному сайті королівської сім’ї.

Читайте также:   Уряд пропонує ввести новий податок для ФОП, які працюють в IT-сфері

Нагадаємо, що королева Великобританії проявляє великий інтерес до садів Букінгемського палацу та їх перетворенням. За словами телеведучого Алана Тітчмарша, Єлизавета віддає перевагу простим, ненав’язливим і не дуже екзотичним квітам.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *