«Король» втомився. Найпопулярніший відеоблогер PewDiePie тимчасово покине YouTube

Найуспішніший відеоблогер в світі Фелікс Чельберг, більш відомий як PewDiePie, несподівано оголосив про свій відхід у творчу відпустку. Зокрема, «король» YouTube попередив своїх прихильників, що на початку 2020 року візьме перерву і перестане публікувати нові ролики на YouTube.

У своєму зверненні він прямо заявив, що «дуже втомився» і що вперше за 10 років» хотів би подумати про щось ще, крім YouTube. Шведський блогер не уточнив, коли повернеться і чи планує він повертатися взагалі, пообіцявши розповісти подробиці пізніше. Що цікаво, для оголошення про відхід PewDiePie використовував недавнє чергове посилення правил адміністрацією YouTube – відеоролики, що містять приховані погрози, образи і переслідування, тепер будуть видалятися.

 

Читайте также:   Радійте прихильники: другий сезон American Gods вже стартував!

«Хочу сказати заздалегідь, в наступному році мене не буде протягом якогось часу. Я поясню це пізніше», – зазначив PewDiePie.

PewDiePie створив свій канал на YouTube ще 29 квітня 2010 року, а в липні 2012 року він залучив перший мільйон передплатників, а у вересні аудиторія його каналу на YouTube подвоїлася. Через три роки з моменту заснування у PewDiePie було вже 6 мільйонів передплатників, після чого аудиторія каналу PewDiePie на YouTube почала стрімко зростати. 25 серпня 2019 року PewDiePie подолав психологічну позначку в 100 млн передплатників. Протягом декількох місяців між PewDiePie та індійською компанією T-Series, яка випускає музику і фільми, велося запекле протистояння і в підсумку остання першою набрала 100 мільйонів користувачів. Але саме PewDiePie – головна зірка серед звичайних блогерів.

З 102 мільйонами передплатників і більше 24 мільярдів переглядів відео на каналі PewDiePie є одним з найбільш високооплачуваних відеоблогеров. За даними Forbes, його дохід у 2018 році склав понад $15,5 млн.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *