Каннського фестивалю не буде навіть в червні

Але організатори хочуть провести його хоч якось

Керівництво Каннського кінофестивалю опублікувало офіційну заяву, в якій повідомляє, що не зможе провести найпрестижніший кіноогляд у світі. Спочатку фестиваль повинен був пройти в травні, потім його перенесли на червень-липень, а тепер і зовсім скасували.

“Після заяви президента Франції 13 квітня, ми визнаємо, що перенести 73-й Міжнародний Каннський кінофестиваль, як це планувалося раніше, вже не варіант”, – повідомили організатори. Еммануель Макрон продовжив карантинні заходи у Франції до 11 травня, при цьому межі Франції залишаться закритими для громадян країн, що не входять в ЄС, на невизначений час. До того ж громадські заклади (в тому числі кінотеатри) будуть закриті, а фестивалі неможна буде проводити до середини липня.

Цілком очевидно, що в цьому році Канни не пройдуть у традиційному вигляді, але організатори розглядають всі варіанти й сподіваються, що їм вдасться знайти формат, в якому це буде можливо. Про нього повідомлять пізніше.

Раніше каннський Палац фестивалів був відданий для того, щоб розмістити там бездомних людей, що живуть на Лазурному Березі.

Читайте также:   HBO затвердив другий серіал-приквел по всесвіту Game of Thrones

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1196

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *