Відкриття 10-го ювілейного ОМКФ: зіркові гості та кращі образи червоної доріжки

12 липня в Одесі стартував 10-й ювілейний Одеський міжнародний кінофестиваль. За традицією, ОМКФ-2019 розпочався з урочистої червоної доріжки біля Одеського національного академічного театру опери та балету.

Наша головний редактор, генеральний продюсер рейтингів ТОП 100 Ельвіра Гаврилова, у вишуканій летючій сукні, крокувала червоною доріжкою Одеського кінофестивалю. Це вже не преший рік, коли Ельвіра Гаврилова стає Vip-гостем на урочистому відкритті ОМКФ разом із відомими представниками світового кіно, телеведучими, продюсерами, зірками шоу-бізнесу, політиками та іншими відомими особистостями. Як потім зізналася Ельвіра журналістам: “Після проведення церемонії “Гордість та Краса України” в березні, тут же, в Оперному театрі, зараз дещо відчувається ностальгія. Але емоції радості переповнюють, адже зараз тут зібралися найвидатніші представники кіномистецтва України і не тільки…”

Читайте также:   Мільйони постів в Instagram і Facebook видалили за порушення правил

І справді, червона доріжка ювілейного 10-го ОМКФ викликала не абиякий захват у представників ЗМІ і одеситів, які зібралися у п’ятницю біля Оперного театру. Публіка голосно вітала беззмінних ведучих церемонії відкриття Яніну Соколову та Олега Панюту, президента ОМКФ Вікторію Тігіпко з дітьми, українську співачку Джамалу, спеціально запрошену зі Сполучениш Штатів актрису Роуз МакГауен, члена журі міжнародної конкурсної програми, актрису Іванну Сахно, американського режисера, почесного гостя Одеського кінофестивалю Майкла Лі.

Геннадій Труханов з дочкою

Сергій Ківалов із дружиною

Червоною доріжкою крокували також українські актриси — Римма Зюбіна, Наталія Васько, Катерина Молчанова, відома українська телеведуча Леся Нінкітюк; продюсери Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук; відомі українські дизайнери Катерина Сільченко, Христина Бобкова та інші; глава Держкіно Пилип Іллєнко; віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, міністр культури Євген Нищук, політик і громадський діяч Сергій Ківалов, одеський голова Геннадій Труханов; екс-холостяки Іраклі Макацарія, Сергій Мельник, Дмитро Черкасов з дружиною та Микита Добринін з Дар’єю Квітковою, супер-моделі та безліч інших відомих представників культури, шоу-бізнесу, політики тощо.

Одеський міжнародний кінофестиваль триває, а емоції від його відкриття не вщухатимуть ще декілька тижнів.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *