Як Ельвіра Гаврилова і Богдан Терзі були занесені в «Книгу рекордів України»

Новий рекорд України був зафіксований 22 березня 2019 року в Одеському національному академічному театрі опери та балету

Дипломами від «Книги рекордів України» були нагороджені організатори Національної премії «Гордість та краса України» Ельвіра Гаврилова і Богдан Терзі у категорії «Масові заходи, розміри».

В рамках проведення урочистої церемонії нагородження фіналісті в проекту «ТОП 100: Гордість та краса України» було зафіксоване нове рекордне досягнення, а саме презентація найдовшої Червоної доріжки (100 метрів) по якій пройшло більше ніж 2000 відомих гостей.
Мета заходу — показати всьому світу успішних та талановитих людей України, познайомити їх між собою та представити Україну.

Голова наглядової ради «Книги рекордів України» Олег Іваненко зафіксував новий рекорд, а саме: довжина Червоної доріжки 100 метрів і особисто вручив пам’ятні дипломи Ельвірі Гавриловій і Богдану Терзі.

Читайте также:   Топ-10 самых сексуальных англичан в Голливуде

Ці дипломи підтверджують факт реєстрації досягнення як рекорду України і виступають свідченням загального визнання. Пишаємось!

Наші фотографи:

Vyacheslav Kotlyarenko
kotlyarenkophoto

photo@innapachkina

За надання шикарних авто висловлюємо подяку:

Офіційному дилеру Volkswagen в Одесі – Автомобільний Дім

Компанії Emerald Motors, офіційному дилеру BMW, MINI & BMW Motottad в Одесі

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *