Діма Коляденко зізнався в коханні своїм шанувальницям в новому кліпі “Ти моя половина” (Прем’єра ВІДЕО)

Коли весна ще не повністю прийшла в свої володіння, її вирішив подарувати всім своїм шанувальникам співак і шоумен Дмитро Коляденко! Артист випустив відеокліп на новий україномовний сингл “Ти моя половина”, який презентував на День Усіх Закоханих, в якості подарунка всім слухачам і глядачам! Діма вирішив порадувати всіх в березні і подарувати настрій закоханості!

Яскраві образи в кадрі змінюються один за іншим. Стильний і життєрадісний Діма танцює і співає, заряджаючи глядача своєю енергією. У кліп були інтегровані реальні коментарі прихильниць творчості Діми. Режисура та монтаж, слова і музика авторства Олега Жолтікова. Це його дебют у створенні і виробництві відео.

Дивіться онлайн “Ти моя половина”:

Читайте также:   У США семимісячний малюк став мером міста

– Мені як Артистові приємно, що у мене в команді є такі талановиті люди! Кліп знімався в 3D, і ці ефекти збережені, його можна дивитися без 3D окулярів! У новому відео “Ти моя половина” багато графіки і мене! ) Дивіться і Співайте! І будьте щасливі! – прокоментував свою нову відеороботу Діма Коляденко.

Цю, дійсно, народну пісню закохані можуть співати один одному і таким чином висловлювати свої почуття. Композиція і кліп “Ти моя половина” несуть настрій весни і любові і створені для щирих і чуттєвих зізнань у коханні один одному!

Читайте також: ДІМА КОЛЯДЕНКО ДАРУЄ НОВУ ПІСНЮ «ТИ МОЯ ПОЛОВИНА» ВСІМ ЗАКОХАНИМ! (ПРЕМ’ЄРА)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *