Девід Лінч знову випускає “Синій оксамит”

Компанія Criterion Collection у травні цього року випустить спеціальне повне видання фільму “Синій оксамит” відомого екстравагантного режисера Девіда Лінча. До стрічки увійде 51-хвилинна нарізка з “загублених” сцен, що не увійшли до фінальної версії картини.

Деякі кадри з головним героєм Кайла Маклахлена раніше були включені в колекційний випуск Blu-ray, що був присвячений 25-річчю фільму. Але цього разу більшість сцен глядачі побачать вперше. Окрім цього, буде випущений 70-хвилинний фільм 2002 року “Любовні таємниці”, що розповідає про створення “Синього оксамиту”.

Девід Лінч перше згадав про існування таких сцен ще в 2011 році, коли кадри, що довгий час вважалися загубленими, були виявлені в Сіетлі.

Читайте также:   Тріумф «Паразитів» і перший акторський «Оскар» Бреда Пітта

Режисер коментує цю ситуацію так: “Деякі з цих сцен прекрасні самі по собі, тому їх варто було подивитися. І ось вони знайшлися. Це неймовірно. Я знайшов те, що, як мені здавалося, зникло назавжди.”

Нагадаємо, що фільм “Синій оксамит” вийшов у 1986 році. Він розповідає про дивні події, що трапляються з головним героєм, який змушений повернутися в рідне містечко у зв’язку з хворобою батька. Ця картина вважається класикою світового кіно і входить у список десяти найкращих американських фільмів, за версією Американського інституту кіномистецтва.

Читайте також: КАПЛИЦЯ МЕДІЧІ У НОВОМУ СВІТЛІ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1693

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *