День 2: зоряні гості на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю

зоряні гості на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю

Першого вересня, у Венеції на острові Лідо, стартував 78-й Венеціанський кінофестиваль. У перший день по червоній доріжці пройшли зiрки, серед яких Адріана Ліма, Ізабель Юппер, Пенелопа Крус і Педро Альмодовар, Хелен Міррен, Бьянка Балті, племінниці принцеси Діани і дівчина Кріштіану Роналду.

Другого вересня до Венеції прибули нові зірки Голлівуду, щоб представити свої фільми. Так, новозеландська режисер Джейн Кемпіон разом з виконавцями головних ролей Бенедикт Камбербетч і Кірстен Данст представили картину “Влада пса”.

Для червоної доріжки Кірстен Данст вибрала драматичний чорний образ Giorgio Armani, які в цьому році схоже одягли майже всіх знаменитостей фестивалю.

Зої Салдана з’явилася в червоній сукні в пайєтках Dolce & Gabbana, яке сильно нагадувало образ Адріани Ліми. Джессіка Честейн навіть встигла випити шампанського з Марією Шараповою перед червоною доріжкою, на якій з’явилася у сукні ніжного бірюзового відтінку з розшитими блискітками. У такому образі актриса явно походила на русалку з казки Дiснея.

Читайте также:   Фестиваль студенческого кино «Первый шаг» в Одессе

Самою ж гарною парою другого дня стали Бенедикт Камбербетч з дружиною Софі Хантер, яка вдягла білу сукню на бретелях з незвичайним червоним принтом. Пара ніжно обіймалася на очах у преси, чим ще більше підігріла інтерес до появи.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2388

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *