БАТЬКО КОРОЛЕВИ ЛЕТИЦІЇ ЙДЕ НА ПЕНСІЮ, ЩОБ ДБАТИ ПРО СВОЮ РОДИНУ

Хесус Ортіс, батько королеви Іспанії Летиції, здивував іспанців, оголосивши в соцмережах про свій відхід на пенсію, який зазвичай дуже стриманий. У 72 роки дід принцеси Астурійської вирішив, що пора завершити блискучу кар’єру журналіста, щоб піклуватися про свою сім’ю. Хоча дивно, що у свої 72 роки Хесус Ортіс оголошує про своє бажання припинити роботу. Пресу, за повідомленням Vanity Fair Spain, вельми здивував саме спосіб оголошення. Занадто добре знаючи тонкощі світу спілкування, батько королеви Летиції завжди був дуже обережний в соціальних мережах. В інтерв’ю Хесус Ортіс завжди уникав говорити про королівську сім’ю і його відносини з Бурбонами.

“Офіційно на пенсії”, – вигукнув батько Летиції в Twitter. «Мене запитують, чому я йду на пенсію, якщо у мене все добре», – пояснює колишній журналіст. «І я відповідаю: Тому що ти повинен залишити місце для інших».

Читайте также:   Головна кіноподія літа 9-й Одеський міжнародний кінофестиваль

Але Хесус Ортіс також визнається: «Тому що мені потрібно трохи більше часу для моєї сім’ї». Батьки Летиції, Хесус Хосе Ортіс Альварес і Марія Палома Рокасолано Родрігес, в розлученні з 1999 року. Хесус Ортіс, який одружився вдруге на Ані Тогорес, дав своїй доньці Летиції смак до журналістики та спілкування, який він сам успадкував від своєї матері Менчу Альварес дель Валле, радіоведучої. Батько Летиції має більш ніж 50-річний досвід роботи, зокрема, працював у відділі імідж-консалтингу та антикризового управління агентства Estudio Comunicación. Там він отримав посаду виконавчого генерального менеджера з коучингу і навчання в сфері ЗМІ. Крім онучок Леонор і Софії, Хесус Ортіс також є дідусем Карли Віго Ортіс, дитини його дочки Еріки. Еріка, сестра Летиції, покінчила життя самогубством в лютому 2007 року. У Летиції є ще одна сестра, Тельма.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *