«Avengers: Endgame» обійшли культовий «Титанік» і посіли друге місце за касовими зборами за всю історію кіно

Збори картини Avengers: Endgame/«Месники: Фінал» в світовому прокаті перевищили $ 2 млрд, повідомляє ресурс Deadline. Якщо бути точним, за підсумками двох тижнів прокату фінальна частина саги братів Руссо зібрала $ 2,189 млрд, обійшовши культовий «Титанік» з його $ 2,187 млрд і зайнявши другий місце в рейтингу найкасовіших фільмів за весь час. На поточний момент четверті «Месники» поступаються лише «Аватару» Джеймса Камерона, який поки утримує лідерство з результатом $ 2,8 млрд. Але деякі аналітики вважають, що у картини Marvel є всі шанси побити і цей рекорд, ставши найкасовішим фільмом усіх часів і народів. До слова, тому ж «Аватару» для досягнення позначки в $ 2 млрд знадобилося цілих 47 днів.

Читайте также:   Найбільш провальні фільми в історії кінематографу

За підсумками другого тижня в домашньому прокаті Avengers: Endgame заробили ще $ 145,8 мільйона, довівши загальну касу в Північній Америці до $ 619,7 млн. З цим результатом четверті «Месники» є дев’ятим в списку найкасовіших фільмів американського прокату. В американському прокаті його найближчі конкуренти – «Зоряні війни: Останні джедаї» ($ 620 млн) і перші «Месники» ($ 659 млн).

На жаль, даних про збори Avengers: Endgame в українському прокаті поки що немає, але, як ми вже зазначали раніше, можна не сумніватися, що картина точно перевершить результатами нинішнього рекордсмена Aquaman/«Аквамен» і встановить новий рекорд.

Читайте також: MELOVIN, ALYONA ALYONA, МИКИТА ДОБРИНІН ТА ІНШІ ЗІРКИ НА ПРЕМ’ЄРІ “МЕСНИКІВ”

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1114

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *