Новий серіал “Винаходячи Анну” скоро вийде на Нетфлікс

Netflix представили тизер довгоочікуваного серіалу “Винаходячи Анну” – від творця “Бріджертонів” та “Анатомії Грейс” Шонди Раймс. Серіал розповідає реальну історію Анни Делві – фальшивої спадкоємиці, яка обдурила еліту Нью-Йорка і сіла за свої махінації до в’язниці. У ролі Анни Делві – ​​актриса Джулія Гарнер.

Справжнє ім’я Делві – ​Анна Соркіна. На початку 2000-х вона “кинула” еліту Манхеттена на сотні тисяч доларів, стверджуючи, що є німецькою спадкоємицею та нібито створивши багатомільйонний художній фонд, куди приймала пожертвування. Серіал знятий за мотивами великого журналістського розслідування New York Magazine, а головною антагоністкою Делві за сюжетом стає журналістка Вівієн, яка розслідує цю справу та намагається дізнатися, хто ж така насправді Анна Делві.

Читайте также:   Скоро, мабуть, ми побачимо першу фотографію чорної діри

«Хто, чорт забирай, така Анна Делві?» – це питання звучить на початку трейлера. У кадрі ми бачимо безліч знімків Гарнер у ролі Делві з усіма атрибутами шахрая: широкою посмішкою, сонцезахисними окулярами, гаманцем, повним грошей.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2229

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *