21th Odessa Fashion Day (DIGITAL)

8 і 9 травня в Одесі відбулися зйомки 21-го сезону Odessa Fashion Day, вперше – у форматі DIGITAL: в рамках проєкту пройшли покази колекцій 20 українських дизайнерів з різних міст України. Дана ініціатива організаційного комітету Odessa Fashion Day спрямована на підтримку регіонального та національного виробника (дизайнера) одягу, взуття та аксесуарів. Ініціатори впевнені, що обставини, які виникли у зв’язку з пандемією, надають унікальну можливість привернути максимальну увагу українського споживача за допомогою інтернет-простору.

Odessa Fashion Day – це ланцюжок культурно-масових заходів, що проходять двічі на рік в Одесі, починаючи з 2010 року. Проєкт є ініціативою щодо захисту і просування вітчизняного виробника у сфері моди. З 2016-го OFD – офіційний стратегічний партнер Ukrainian Fashion Week.

Команда Odessa Fashion Day, орієнтуючись на думку світових експертів, створила умови, за яких українські дизайнери одягу, взуття та аксесуарів мали змогу професійно заявити про свою діяльність і показати колекції широкому загалу в онлайн-просторі, тим самим підвищивши впізнаваність свого бренду і збільшивши кількість потенційних клієнтів у майбутньому.

Починаючи з 8 травня, кожен поціновувач моди мав унікальну можливість у вільному доступі подивитися покази таких брендів, KASS, BENDUS, STARCHAK, KEKA, JULIYA KROS, Kristina Laptso, KIZKOFURS, PORRIMA, Sofo look, Svetlana Karpova, Reverie dress, Pravda label, LIDIA YANITSKA, TETIANA ZAHORODNYK, TIMOFEEV, DalAuri, #КРАСАВА, Semenenko, Maison Sophy G, в онлайн-просторі проєкту і всіх партнерів сезону.

BENDUSmore
BENDUSmore
KASSmore
KASSmore
DalAurimore
DalAurimore
Karpovamore
Karpovamore
KEKAmore
KEKAmore
KIZKOFURSmore
KIZKOFURSmore
JULIYA KROSmore
JULIYA KROSmore
Pravda Labelmore
Pravda Labelmore
Sofo lookmore
Sofo lookmore
Maison Sophy Gmore
Maison Sophy Gmore
Semenenkomore
Semenenkomore
STARCHAKmore
STARCHAKmore
#КРАСАВАmore
#КРАСАВАmore
ZAHORODNYKmore
ZAHORODNYKmore

Важливо відзначити, що з урахуванням ситуації, яка склалася в країні і в світі, організаційний комітет проєкту з усією ретельністю підійшов до роботи команди. Кількість учасників не перевищувала 10 осіб, усі були зобов’язані проходити температурний скринінг тричі на день, перебували в масках (респіраторах) відповідно до часу їх експлуатації і в рукавичках, обробляли руки, а також дотримувалися дистанції при зйомках не менше двох метрів один від одного. Робоча техніка (інструменти) і поверхні оброблялися дезінфекційними засобами.

Відеоматеріал буде опублікований на онлайн-ресурсах проєкту Odessa Fashion Day: Facebook (@odessafashionday), YouTube (Odessa Fashion Day), Instagram (@odessafashionday).
На глядачів чекатимуть захоплюючі спецрепортажі від медіапартнерів проєкту –телеканалів FASHIONTV UKRAINE, GTV і A1, а також усіх ЗМІ, небайдужих до реалізації проєкту.

Окрема подяка організаторів – партнерам DIGITAL-сезону: Емералд Моторс BMW, EvaNika craft coffee, Colordance, Granddent, Vesch, Frapolli 21 Hotel, Клиника Святой Екатерины, Zarina, ARTPODIUM, Make Me Up Studio and School, Hair & Make up, Synergy Group, Larang.
А також – медіапартнерам: FASHIONTV UKRAINE, Joy, GTV, A1, GLORY magazine, «Натали», Burda, Folga’, Studio of my DREAMS, Best People Club, Woman MAGAZINE, SEWING BUSINESS AND FASHION, Amillidius, Nova magazine, ІА «Одеса-медіа», «Фаворит удачи».

 

Fiancoff :