Стюардеса захотіла заклеїти рот дитині в літаку і нарвалася на скандал

У США стюардеса запропонувала заклеїти рот дворічної дівчинки медичною маскою і нарвалася на скандал з боку її батьків. Про це повідомляє Daily Mail.

Інцидент стався під час рейсу авіакомпанії Southwest Airlines з Флориди в Вірджинію. До американців, якi летіли разом з маленькими дитиною, підійшла бортпровідниця і попросила надіти на неї засоби захисту.

Однак дівчинка почала пручатися – за словами її матері, вона хотіла посмоктати великий палець в роті, так як це заспокоює її при зльоті. Тоді стюардеса запропонувала родині на вибір два варіанти – надіти на дитину маску і вирізати дірку для пальця або приклеїти її до обличчя.

Ідея співробітниці авіакомпанії розлютила жінку. «Я розумію, що в нинішніх умовах носіння маски – це правило для всіх, але такий абсурд щодо моєї дитини виходить за всякі рамки», – прокоментувала вона ситуацію в інтерв’ю виданню.

Пізніше мандрівниця звернулася зі скаргою до Southwest Airlines. Представники авіакомпанії відповіли, що під час польоту носити маски зобов’язані всі без винятку пасажири старше двох років. При цьому жінці принесли вибачення і пообіцяли, що проведуть зі стюардесою розмову про етичні норми.

Раніше в серпні американська бортпровідниця публічно принизила пасажирку через занадто відверте вбрання і пригрозила викинути її з літака. Стюардесі не сподобалися короткі шорти і кроп-топ дівчини, через що вона пообіцяла вигнати пасажирку з рейсу, якщо та «Не прикриється».

dev :